Skip to the content

JungleZoo

En regnsikret Zoo med over 50 forskellige dyr

I Zoo kan du møde mere end 50 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom tæt på aberne og se verden fra oven som en papegøje. Alverdens opdagelser venter.

Nedenfor får du et overblik over de oplevelser, som ZOO byder på i 2019.

Papegøjeskole

Hver dag kl. 14.00 kan du komme i skole sammen med papegøjerne. Men bare rolig - du har jo ferie - så vi kan garanterer at denne skole er super sjov og kun tager 15 min.

Et andet stort trækplaster i JungleZoo, er de fritgående halvaber. Pas godt på brillerne eller barnets sut, da aberne kommer helt tæt på. 

 

Hjælp dyrepasseren

Som dyrepasser er der ikke nogle dage, der ligner hinanden. Dyrepasserens Hjælper er en unik oplevelse, hvor vi garanterer, at du går hjem med opdagelser i bagagen. Derudover modtager du et diplom og en t-shirt!

Børn under 12 år 238 DKK (min 3 år)
Voksne 119 DKK

Børn under 12 år kun i følge med en betalende voksen.

Dyrepasser for en dag

Kom "backstage" i JungleZoo?

Som noget helt unikt kan du i 3 timer komme med en dyrepasser rundt og oplev dyrene tæt på. Du skal forberede dyrenes mad, fodre, træne og rengøre ved dyrene. Det gælder bl.a. myreslugerne, lemurerne, ara papegøjerne og gederne.

Pris 548,- inkl. t-shirt og diplom

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetesplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
 

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.