; Skip to the content
  • Type
  • Enhed
  • Tilbehør
  • Aktiviteter
  • Kundeinfo
  • Din booking

- Vælg enhed -

Blommevej

Blommevej ligger centralt i forhold til aktiviteterne. I bor tæt på indgangen til campingpladsen og har Badeland som nabo. Der er kort afstand til minigolf, bowling, aktivitetshallen, legepladsen og Receptionen.

Vis alle pladser

Kirsebærvej

Kirsebærvej ligger midt på campingpladsen, og I bor tæt på servicebygningen og har ikke langt til Badeland, bowlingcentret og minigolf. Den nederste del af Kirsebærvej er meget stejl, men pladserne er flade og ligger i forskellige niveauer. Den øverste del af Kirsebærvej er flad.

OBS: På Kirsebærvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Vis alle pladser

Nøddevej

Nøddevej er et roligt, mindre og fladt område, som har en smuk placering tæt på Legind sø og Put & Take søen. Derudover bor I tæt på servicebygningen og ikke langt fra alle aktiviteterne.

OBS: Vejen derop er stejl.

Vis alle pladser

Æblekrogen

Æblekrogen er et lille hyggeligt område, som ligger meget centralt i forhold til Receptionen og aktiviteterne. I er næsten nabo til Badeland og bowlingcentret. Minigolf, legepladsen og aktivitetshallen ligger meget tæt på, og der er ikke så langt til servicebygningen.

Kirsebærhaven

Kirsebærhaven er et stort område til højre på campingpladsen, når i kører ind og ligger tæt på Legind sø. I midten af området ligger der en mindre legeplads. I har ikke langt til Aktiviteterne, boldbanen og Put & Take søen. Servicebygningen ligger tæt på. Familieteltene (de blå trekanter) ligger i bunden af Kirsebærhaven til højre på kortet.

Vis alle pladser

Kastaniestien

Kastaniestien er et lille idyllisk område lige ved Put & Take søen. Der er få pladser som ligger i forlængelse af Nøddevej, vejen herop er stejl. I bor tæt på servicebygningen og I har ikke langt til legepladsen, boldbane og de andre aktiviteter.

Jasminvej

Jasminvej er et hyggeligt mindre område, som er tæt beplantet med træer. I har ikke langt til servicebygningen, minigolf og de andre aktiviteter.  Her er meget stejlt, men de enkelte campingpladser er flade og ligger i forskellige niveauer.

OBS: På Jasminvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Æblevej

Æblevej ligger centralt i forhold til campingpladsens servicebygning og aktiviteterne. Der er en lille legeplads i nærheden og hytterne ligger tæt på Badeland.

Skal I bo i C-hytte på Æblevej, så vær opmærksom på at de hytter kun er med køjesenge i to rum.

Vis alle pladser

Frugthaven

Frugthaven er et stort og fladt område. Ikke trafikeret af andre end dem der bor i Frugthaven. Der er ikke langt til legepladsen, så børnene kan nemt løbe hen og lege, mens forældrene slapper af ved campingvognen. Tæt på stort grønt område, fodbold/frisbee golf, multibane og golfbanen ligger tæt på.

Frem til d. 28. maj 2021 vil pladserne i Frugthaven 79-88 fungere som almindelig campingpladser, men efter d. 24. juni 2021 bliver det i stedet muligt at bo på pladserne i tematiserede Hugotelte.

Vis alle pladser

Pærevej

Pærevej er et stort område med både A-hytter på den nederste halvdel og campingpladser som ligger på den øverste halvdel af Pærevej. Piratbyen ligger på midten af Pærevej, hvor alle de nye Pirat Hytter ligger. Her er der mulighed for at slå sig løs i ægte Pirat-stil. Alt ligger centralt i forhold til servicebygningen. Derudover er der to legepladser tæt på, hvor børnene kan boltre sig. Ikke så langt væk derfra er der også et stort grønt område og golfbane, multibane og en tennisbane.

Vis alle pladser

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.