• Søgeresultat
  • Vælg enhed
  • Tilbehør
  • Aktiviteter
  • Kundeinfo
  • Betaling

Visningstype

Varighed Antal Pris

7 overnatninger
26-03-2018 - 02-04-2018

2 voksne, 2 børn

DKK 2.098,00

DKK 2.198,00

Blommevejsplads

Blommevejsplads ligger nederst på campingpladsen. Området er beplantet med træer og I bor tæt på Legind sø. Servicebygningen ligger forholdsvist tæt på.

Fugledalen

Fugledalen er et lille, hyggeligt og smukt område ud til Legind sø. Området er fladt og har Put & Take søen til nabo. I bor centralt i forhold til servicebygningen, som ligger overfor. Der er heller ikke langt til legepladsen, så børnene kan smutte over at lege, mens forældrene slapper af.

Fyrskrænten

Fyrskrænten ligger ud til Legind sø. I bor nederst midt på campingpladsen i forholdsvis kort gå-afstand til Put & Take søen og aktiviteterne. Vejen op til plads nr. 2, 3 og 4 er meget stejl, mens vejen til nr. 1, 5 og 6 er flad.

Fugleplads

Fugleplads er et mindre område, som ligger smukt ud til Legind Sø. I bor i kort afstand til servicebygningen og Put & Take søen.

Kastaniestien

Kastaniestien er et lille idyllisk område lige ved Put & Take søen. I bor tæt på servicebygningen og I har ikke langt til legepladsen, badminton og boldbanen. Bemærk: Kastaniestien er KUN beregnet til teltpladser.

Rosenvej

Rosenvej er et mindre og hyggeligt område, hvor I bor centralt i forhold aktiviteterne; minigolf, vandland, bowling, legeplads, aktivitetshallen og Informationen. Rosenvej er stejl, men pladserne er flade og ligger forskudte for hinanden.

Tennispladsen

Tennispladsen er et fladt område, som ligger i hjørnet af campingpladsen og er omkranset af træer. Tennisbanerne ligger lige ved siden af, så der er ikke langt til et slag tennis.

Nøddevej

Nøddevej er et mindre og fladt område, som ligger smukt tæt på Legind sø og Put & Take søen. Derudover bor I tæt på servicebygningen.

Kirsebærvej

Kirsebærvej ligger midt på campingpladsen, og I bor tæt på servicebygningen og har ikke langt til vandlandet, bowlingcentret og minigolf. Den nederste del af Kirsebærvej er meget stejl, men pladserne er flade og ligger i forskellige niveauer. Den øverste del af Kirsebærvej er flad.

OBS: På Kirsebærvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Blommevej

Blommevej ligger centralt i forhold til aktiviteterne. I bor tæt på indgangen til campingpladsen og har vandlandet som nabo. Der er kort afstand til minigolf, bowling, aktivitetshallen, legepladsen og Receptionen.

Æblevej

Æblevej ligger centralt i forhold til campingpladsens servicebygning og aktiviteterne. Der er en lille legeplads i nærheden og hytterne ligger tæt på vandlandet.

Frugthaven

Frugthaven er et stort og fladt område. Der er ikke langt til legepladsen, så børnene kan nemt løbe hen og lege, mens forældrene slapper af ved campingvognen. Tennisbanerne, fodbold/frisbee golf og golfbanen ligger tæt på.

Pærevej

Pærevej er et stort område, som ligger centralt i forhold til servicebygningen. Derudover er der to legepladser i nærheden, hvor børnene kan boltre sig.

Kirsebærhaven

Kirsebærhaven er et stort område i den ene ende af campingpladsen tæt på Legind sø. I midten af området ligger der en legeplads. I har ikke langt til badminton, boldbanen og Put & Take søen.