Skip to the content

Bemærk venligst

Jesperhus lukker til og med 26. marts 2021

Læs mere om de

Forebyggende tiltag i Jesperhus

I Jesperhus følger vi myndighedernes anbefalinger og regler tæt og tilpasser hele tiden vores udbudte produkter og aktiviteter til de gældende regler. Det betyder blandt andet, at du i Jesperhus vil møde skilte med aktuelle anvisninger til de specifikke aktiviteter og eksempelvis adgangskrav. 

 • I Jesperhus vil I møde afstandsmarkeringer, skilte med anvisninger og adgangskrav, der kan hjælpe med at holde afstand og vise hensyn til andre gæster. 
 • Hvis I har spørgsmål til retningslinjerne er I altid velkommen til at spørge personalet, der står klar til at hjælpe.
 • Rundt omkring i Jesperhus er der opstillet spritdispensere til fri afbenyttelse. Vi anbefaler, at bruge dem ofte.
 • Der er opsat skilte ved alle aktiviteter, butikker, servicebygninger og faciliteter, der angiver hvor mange personer, der må opholde sig i området. 
 • Der er opsat plexiglas afskærmning ved kontaktpunkter mellem gæster og personale for at hjælpe med at holde afstand. 
 • Vi prioriterer rengøring højt og rengøringspersonalet sørger for jævnlig afsprintning af kontaktpunkter gennem dagen. 
 • I badeland er der opsat skilte, der angiver hvor mange gæster, der må være i badelandet. Der er ligeledes angivet, hvordan regler for mundbind og afstand skal opretholdes under et besøg i badelandet.
 • Vi anbefaler vores gæster at benytte de flotte udendørs arealer og udendørs aktiviteter, hvor man nemt holder god afstand til andre gæster. 
 • Alle stående gæster i restauranter og caféer skal benytte mundbind. Mundbindet kan tages af, når man sidder. Børn under 12 år behøver ikke at bære mundbind.
 • Vi anbefaler vores gæster at tage en god snak med deres børn omkring reglerne inden et ophold.  
 • Vi anbefaler vores gæster at downloade appen Smittestop

 • Der kan være områder eller faciliteter, der har begrænset adgang under jeres ophold både for at sikre hygienehensyn og at myndighedernes regler og anbafalinger overholdes. Dette vil ikke give anledning til refusion med mindre disse har en særskilt pris, som allerede er afregnet. 

Et trygt ophold og vi giver

Svar på dine spørgsmål

Vi befinder os i en ekstraordinær situation med stor usikkerhed i forbindelse med Coronavirus (COVID-19). Hos Jesperhus gør vi alt for at håndtere dette så godt som muligt og gøre et ophold trygt og sikkert både for gæster og vores medarbejdere.

 

Badeland

Særlige regler i Badeland - klik for at læse.

Abeland

Særlige regler for Abeland - klik for at læse.

Bowling

Særlige regler i Bowling - klik for at læse.

VR

Særlige regler i VR - klik for at læse.

Junglezoo

Særlige regler i Junglezoo - klik for at læse.

Hugoland

Særlige regler i Hugoland - klik for at læse.

4D biograf

Særlige regler i 4D biograf - klik for at læse.

Spørgsmål ved

Booking

I en tid, hvor stor usikkerhed præger dagligdagen og der pludselig kan opstå nye påbud fra myndighederne om, hvordan vi må holde åbent i Jesperhus, så finder du her dine muligheder i forbindelse med booking eller afbestilling af et ophold.

Aflysning af dit ophold

Hvis du allerede har booket et ophold hos os og nye pålagte myndighedsrestriktioner gør, at Jesperhus ikke kan levere opholdet og må aflyse, så har du mulighed for at ombooke, at få pengene retur eller modtage et gavekort på beløbet, som kan anvendes hos os indenfor 3 år.

Aflysning ved sygdom

Hvis du er nødsaget til at aflyse dit ophold på grund af Coronavirus eller karantæne i forbindelse med Coronavirus, så har du mulighed for at ombooke eller få opholdets pris konverteret til et gavekort, som kan anvendes hos os indenfor 3 år. Du kan aflyse indtil 1 dag før ankomst. 

Afbestilling

Hvis du har booket et ophold og har tegnet en afbestillingsforsikring, så har du muligheden for at benytte din afbestillingsforsikring til at annullere opholdet og få pengene retur indenfor de gældende regler for afbestilling. Reglerne finder du her

Ombooking af ophold

Vi tilbyder gæster, hvis ophold er påvirket af skærpede restriktioner at ombooke deres ophold eller modtage et gavekort på opholdets pris, som kan anvendes indenfor 3 år. Ombookingen skal ske senest 1 dag før opholdets start. 

Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer

Pas på hinanden

På godt på jer selv og andre gæster i Jesperhus, så I alle får en god og tryg ferie i Jesperhus.

Følg disse råd:

- Hold afstand til andre -

- Bliv hjemme, hvis du har symptomer -

- Vask hænder tit eller brug håndsprit -

- Host eller nys i ærmet -

- Begræns den fysiske kontakt -

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne på 9670 1400 eller på jesperhus@jesperhus.dk, hvis du har spørgsmål.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.