Skip to the content

Læs mere om de

Forebyggende tiltag i Jesperhus

Vi følger alle myndighedernes anvisninger i forhold til ankomster og adgang til Jesperhus Feriepark - herunder skal forevisning af dokumentation for negativ COVID-19 test eller overstået vaccination.

I Jesperhus følger vi myndighedernes anbefalinger og regler tæt og tilpasser hele tiden vores udbudte produkter og aktiviteter til de gældende regler. Det betyder blandt andet, at du i Jesperhus vil møde skilte med aktuelle anvisninger til de specifikke aktiviteter og eksempelvis adgangskrav. 

 • I Jesperhus vil I møde afstandsmarkeringer, skilte med anvisninger og adgangskrav, der kan hjælpe med at holde afstand og vise hensyn til andre gæster. 
 • Hvis I har spørgsmål til retningslinjerne er I altid velkommen til at spørge personalet, der står klar til at hjælpe.
 • Rundt omkring i Jesperhus er der opstillet spritdispensere til fri afbenyttelse. Vi anbefaler, at bruge dem ofte.
 • Der er opsat skilte ved aktiviteter, butikker, servicebygninger og faciliteter, der angiver hvor mange personer, der må opholde sig i området. 
 • Der er opsat plexiglas afskærmning ved kontaktpunkter mellem gæster og personale for at hjælpe med at holde afstand. 
 • Vi prioriterer rengøring højt og rengøringspersonalet sørger for jævnlig afsprintning af kontaktpunkter. 
 • I badeland er der opsat skilte, der angiver hvor mange gæster, der må være i badelandet. Der er ligeledes angivet, hvordan regler for mundbind og afstand skal opretholdes under et besøg i badelandet.
 • Vi anbefaler vores gæster at benytte de flotte udendørs arealer og udendørs aktiviteter, hvor man nemt holder god afstand til andre gæster. 
 • Vi anbefaler vores gæster at tage en god snak med deres børn omkring reglerne inden et ophold.  
 • Vi anbefaler vores gæster at downloade appen Smittestop

 • Der kan være områder eller faciliteter, der har begrænset adgang under jeres ophold både for at sikre hygienehensyn og at myndighedernes regler og anbafalinger overholdes. Dette vil ikke give anledning til refusion med mindre disse har en særskilt pris, som allerede er afregnet. 

Et trygt ophold og vi giver

Svar på dine spørgsmål

Vi befinder os i en ekstraordinær situation med stor usikkerhed i forbindelse med Coronavirus (COVID-19). Hos Jesperhus gør vi alt for at håndtere dette så godt som muligt og gøre et ophold trygt og sikkert både for gæster og vores medarbejdere.

 

Adgang til Jesperhus - spørgsmål og svar

Folketinget har besluttet, at der fra 1. marts 2021 kræves en negativ COVID-19-test for at komme ind til udendørs kulturinstitutioner - og dermed også i Jesperhus.

Ved ankomsten til Jesperhus skal du derfor kunne fremvise en negativ COVID-19-test. Det gælder både Park og Feriecenter. 

Både PCR-test og antigen-test (hurtig-test) kan anvendes. PCR-testen må maksimalt være 96 timer gammel og hurtig-testen (antigen-test) må højst være 72 timer gammel - begge måles fra selve test-tidspunktet, når du ankommer.

Testen kan fremvises ved ankomsten enten på papir eller digitalt. Man skal kunne se navnet på den testede, testtidspunktet og resultatet.

Det kræves desuden af myndighederne, at du sammen med din test fremviser enten sygesikringskort, kørekort, pas eller et andet offentligt udstedt ID-kort.

Myndighederne har besluttet, at fra 1. marts 2021 skal alle personer fra og med 15 år kunne fremvises en negativ COVID-19-test for at besøge en udendørs kulturinstitution - herunder Jesperhus. 

Børn under 15 år skal derfor ikke kunne fremvise en negativ COVID-19 test for at kunne komme i Jesperhus. 

Nej! Gæster, der har modtaget første stik og hvor der er gået minimum 14 dage siden første stik eller er fuldt vaccineret, kan komme i Jesperhus uden en negativ test.

Der skal kunne fremvises et coronapas med bevis for gennemført vaccination. 

Du skal ikke medbringe en negativ COVID-19-test, hvis du tidligere har været testet positiv for COVID-19. 

Myndighederne kræver dog, at du fremviser dokumentation for en COVID-19-test, der har et positivt testresultat og er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden tidspunktet for ankomst i Jesperhus.

Om testen gælder under hele dit ophold kommer an på, hvor langt dit ophold er i Jesperhus. 

I følge myndighederne er en negativ COVID-19-test er kun gyldig, hvis den er under 96 timer gammel for PCR-test og 72 timer gammel for hurtig-test (antigen-test) ved ankomst.

Det betyder grundlæggende, at man ved ankomst til hvert besøg i Parken skal kunne fremvise en gyldig negativ COVID-19-test.

Hvis der er behov for en supplerende test under et længerevarende ophold i Jesperhus, så findes der et testcenter i Jesperhus med hurtig-test og testcentre tæt på Jesperhus med mulighed for både antigen test og PCR-test.

Det er ikke et krav, at du testes samme dag, som du ankommer til Jesperhus. Det er et krav, at du kan fremvise en negativ COVID-19-test, der er mindre end 96 timer gammel ved PCR-test og mindre end 72 timer gammel ved hurtig-test (antigen) ved ankomst. 

Vi anbefaler dog, at du tager testen så tæt på din ankomst som muligt, da testen således vil være gyldig længere under dit ophold og til indgangen i Parken.

Der er fra myndighedernes side lavet enkelte undtagelser i forhold til kravene om negativ COVID-19-test. Dette medfører, at du ikke behøver at medbringe en negativ COVID-19-test hvis du opfylder en af følgende undtagelser:

 • Hvis du er barn og under 15 år gammel
 • Hvis du af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19-test. 
 • Hvis du som følge af fysisk eller psykisk nedsat funktion ikke bør få foretaget en COVID-19-test.
 • Hvis du tidligere har været smittet med COVID-19.

Hvis du tidligere har været smittet med COVID-19, så skal der i stedet kunne fremvises dokumentation for en COVID-19-test, der har et positivt testresultat og der er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for ankomst i Jesperhus. 

 

Der er fra den 13/5-2021 opstillet et testcenter i Jesperhus i det hvide hus på Legindvej 34. Det ligger lidt henne af Legindvej ved siden af parkeringspladsen til Badelandet. Der er opsat skilte, der viser vej fra feriecenteret. 

Testtype: Hurtig-test

Åbningstider:
Mandag: 09:00 - 19:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 19:00
Søndag: 09:00 - 19:00

Børn kan testes fra 6 år
Tidsbestilling: Nej

Se information om ventetider på Falcks hjemmeside

Andre lokale testcentre

Derudover er der flere testcentre i nærheden af Jesperhus. Der ligger blandt andet 2 testcentre i Nykøbing. 

Find det nærmeste teststed her og tjek testtype og åbningstider.

I Jesperhus følger vi alle retningslinjerne fra myndighederne. Dette omfatter blandt andet adgangskrav, afstandskrav, forsamlingsstørrelser og kapacitet og krav om negativ COVID-19-test.

Under et besøg i Jesperhus kan der være lukket for faciliteter og aktiviteter grundet myndighedernes restriktioner.

I Jesperhus er der opsat skiltning og vejledninger for, hvordan vores gæster kan bevæge sig rundt og hvilke krav, der gør sig gældende.

Spørgsmål ved

Booking

I en tid, hvor stor usikkerhed præger dagligdagen og der pludselig kan opstå nye påbud fra myndighederne om, hvordan vi må holde åbent i Jesperhus, så finder du her dine muligheder i forbindelse med booking eller afbestilling af et ophold.

Aflysning af dit ophold

Hvis du allerede har booket et ophold hos os og nye pålagte myndighedsrestriktioner gør, at Jesperhus ikke kan levere opholdet og må aflyse, så har du mulighed for at ombooke, at få pengene retur eller modtage et gavekort på beløbet, som kan anvendes hos os indenfor 3 år.

Aflysning ved sygdom

Hvis du er nødsaget til at aflyse dit ophold på grund af Coronavirus eller karantæne i forbindelse med Coronavirus, så har du mulighed for at ombooke eller få opholdets pris konverteret til et gavekort, som kan anvendes hos os indenfor 3 år. Du kan aflyse indtil 1 dag før ankomst. 

Afbestilling

Hvis du har booket et ophold og har tegnet en afbestillingsforsikring, så har du muligheden for at benytte din afbestillingsforsikring til at annullere opholdet og få pengene retur indenfor de gældende regler for afbestilling. Reglerne finder du her

Ombooking af ophold

Vi tilbyder gæster, hvis ophold er påvirket af skærpede restriktioner at ombooke deres ophold eller modtage et gavekort på opholdets pris, som kan anvendes indenfor 3 år. Ombookingen skal ske senest 1 dag før opholdets start. 

Særlige regler i Jesperhus

Badeland

Særlige regler i Badeland - klik for at læse.

Abeland

Særlige regler for Abeland - klik for at læse.

Bowling

Særlige regler i Bowling - klik for at læse.

VR

Særlige regler i VR - klik for at læse.

Junglezoo

Særlige regler i Junglezoo - klik for at læse.

Hugoland

Særlige regler i Hugoland - klik for at læse.

4D biograf

Særlige regler i 4D biograf - klik for at læse.

Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer

Pas på hinanden

På godt på jer selv og andre gæster i Jesperhus, så I alle får en god og tryg ferie i Jesperhus.

Følg disse råd:

- Hold afstand til andre -

- Bliv hjemme, hvis du har symptomer -

- Vask hænder tit eller brug håndsprit -

- Host eller nys i ærmet -

- Begræns den fysiske kontakt -

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne på 9670 1400 eller på jesperhus@jesperhus.dk, hvis du har spørgsmål.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.