Skip to the content

Spørgsmål ved

Booking

Her kan du læse om dine muligheder i forbindelse med booking og vores gældende regler for eventuel afbestilling af din ferie og COVID-19.

Aflysning af dit ophold

Hvis du allerede har booket et ophold hos os og nye pålagte myndighedsrestriktioner gør, at Jesperhus ikke kan levere opholdet og vi må aflyse, så har du mulighed for at ombooke, at få pengene retur eller modtage et gavekort på beløbet, som kan anvendes hos os indenfor 3 år.

Aflysning ved sygdom

Hvis du har tegnet en afbestillingsforsikring og du er nødsaget til at aflyse dit ophold på grund af Coronavirus eller karantæne i forbindelse med Coronavirus, så gælder reglerne for afbestilling af dit ophold. Reglerne finder du her.

Afbestilling

Hvis du har booket et ophold og har tegnet en afbestillingsforsikring, så har du muligheden for at benytte din afbestillingsforsikring til at annullere opholdet og få pengene retur indenfor de gældende regler for afbestilling. Reglerne finder du her

Ombooking af ophold

Vi tilbyder gæster, hvis ophold er påvirket af myndigheders skærpede restriktioner at ombooke deres ophold eller modtage et gavekort på opholdets pris, som kan anvendes indenfor 3 år. Ombookingen skal ske senest 1 dag før opholdets start. 

Følg sundhedsstyrelsens retningslinjer

Pas på hinanden

På godt på jer selv og andre gæster i Jesperhus, så I alle får en god og tryg ferie i Jesperhus.

Følg disse råd:

- Hold afstand til andre -

- Bliv hjemme, hvis du har symptomer -

- Vask hænder tit eller brug håndsprit -

- Host eller nys i ærmet -

- Begræns den fysiske kontakt -

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar ved telefonerne på 9670 1400 eller på jesperhus@jesperhus.dk, hvis du har spørgsmål.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.