Skip to the content

Klar til åbning af Jesperhus d. 29. april 2021

Det er med stor glæde, at vi har valgt at åbne i St. Bededagsferien d. 29/4-2021 og vi glæder os rigtig meget til at byde gæster et forsinket velkommen til denne sæson. 

Det er ikke alt vi kan åbne for grundet de nuværende restriktioner, men vi åbner for ALLE vores udendørs forlystelser og aktiviteter, vi laver ekstra Halmballelabyrinter OG vi lancerer vores store opgavehæfte med de nye Jesperhusmønter.

Ikke nok med det, så giver vi vores helt nye 2021 Dinotippi OG gratis 2021 sæsonkort til ALLE familier, der vælger at holde ferie i Jesperhus i St. Bededagsferien.

Vi glæder os til at se Jer!

Åbent i St. Bededagsferien 2021

Parken

✓ Parken udenfor

✓ Legeland udenfor

✓ Butik

✓ Spise udenfor

 

Camping & feriecenter

✓ Legepladser udenfor

✓ Vandland udenfor

✓ Minigolf

✓ Golf

✓ Fiskesø

✓ Halm leg og labyrinter

✓ Skoven - gå - løb - cykel

✓ Købmand

✓ Spise udenfor - take away

 

Vi følger derudover alle myndighedernes anvisninger i forhold ankomster og adgang til Jesperhus Feriepark - herunder også eventuel forevisning af dokumentation for negativ COVID-19 test eller overstået vaccination. 

Vi anbefaler, at kommende gæster orienterer sig på vores side for gældende restriktioner og krav i forbindelse med et ophold inden ankomst.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.