Investeringer og initiativer i 2017

2016 var et glædeligt år for Jesperhus med masser af glade gæster - og endda et lille overskud. Et overskud som skal bruges på renovering efter gæsternes ønsker.

Renovering af Badelandet
Vandrensningsanlægget udskiftes til et nyt og bedre anlæg. Der opgraderes med nye gulve og vi forbedrer omklædning, toiletter og puslefaciliteter. Derudover øger vi sikkerheden og børnevenligheden og hæver bunden i det dybe indendørs bassin, samt hæver vandtemperaturen op til 30 grader.

Opgradering af komfort i hytter
Vi opgraderer komforten i vore hytter med nye og bedre madrasser.

Blomster på feriecenteret
Vi giver samtidig feriecentret et botanisk løft, så vi får spredt "blomsterglæden" ud over hele Jesperhus, og ikke kun en afdeling i selve blomsterparken.

Pirat-Show
Jesperhus Piratshow har været en absolut publikums favorit i 2016. Der bliver i 2017 et middagsshow og et sidst-på-eftermiddagen-show. Herved giver vi parkgæster mulighed for i højere grad at se showet og nyde en frokost buffet samtidigt.

Blomsterpigerne vender tilbage
Vi er blevet gjort opmærksomme på, hvor meget I savner vores blomsterpiger. Derfor kommer de tilbage i 2017 (i højsæsonen).

Café Torvet
Vi udvider Cafetorvets udendørs serveringsområde, og prøver at følge trenden med et nyt lounge område. Her kommer der ligeledes en tiltrængt kapacitetsudvidelse af opvaskeanlæg.

Legeland
Legeland bliver shinet op, og Kaptajn Kølhalers Kapringstogt renoveres i den forbindelse.