Servicebygning renoveres

Håndværkerne knokler som aldrig før - for vi har nemlig besluttet, at servicebygningen i vores mest populære campingområde ”Kirsebærhaven” nu også får en stor omgang i 2018.

Vi udbygger køkkenfaciliteterne fra en kapacitet på 6 kogepladser og 4 håndvaske, til to helt nye køkkener. Hvert køkken får en dobbelt keramisk kogezone, samt indbygningsovn til hver plads, dvs. at vi nu kan tilbyde 20 familier at lave mad på én gang. Der skal også være plads til opvaskene i køkkenet, så her får vi nu 14 håndvaske mod tidligere 5 stk. Der vil naturligvis være mikroovne i begge køkkener. I forbindelse med de nye køkkener, etablerer vi også et separat opvaskerum, hvor i som gæster, mod betaling, får mulighed for at benytte en industriopvaskemaskine med tilhørende stålborde og vaske.

Derudover får bygningen nyt tag og der vil blive renoveret bruser/toiletter i nødvendigt omfang. Til sidst kan vi fortælle, at campingpladsen får ny gadebelysning, så med 110 nye parklamper og LED armaturer, glæder vi os utroligt meget til at byde alle vores gæster hjertelig velkommen til en lysende sæson 2018.