AllStars vinder til Jesperhus

ALLSTAR-VINDER TIL JESPERHUS

De kommende tre weekender er der koncerter i Jesperhus med henholdsvis Sigurds Bjørnetrio, Lasse og Mathilde samt AllStars-vinderen Flemming ”Bamse” Jørgensen.

Flemming ”Bamse” Jørgensen og hans kor fra Århus sang sig som bekendt ind i danskernes hjerter, da koret og dets folkekære leder strøg helt til tops i TV2-succesen AllStars.

Nu kan morsingboer, gæster hos Jesperhus og andet godtfolk se frem til at møde ”synge-bamsen” helt tæt på. Søndag den 21. juni går Flemming ”Bamse” Jørgensen nemlig på scenen i Jesperhus.

- Vi er selvfølgelig glade og stolte over, at det er vinderen af AllStars, som vi kan præsentere. Koncerten med Bamse har været aftalt et godt stykke tid, men det kaster da ekstra glans over arrangementet, at han stiller op som nykåret AllStars-vinder, siger Peter Overgaard fra Jesperhus.

Koncerten med Bamse bliver kulminationen på en særdeles ”musikalsk” måned i Jesperhus. Også de to kommende søndage er der nemlig koncert i blomsterparken. På søndag den 7. juni er det Sigurd Barret og hans bjørnetrio, der vil underholde og fryde både store og små.

Weekenden efter, søndag den 14. juni, er det tid til en tur ned af ”Memory Lane”, når evigtunge ”Lasse og Mathilde” giver koncert.

Og for at gøre det hele endnu bedre, så er koncerterne gratis for en stor gruppe mennesker. I Jesperhus er der nemlig fri adgang til koncerterne, hvis man bor på feriecentret og har købt en pakkeferie. Koncerterne er også gratis, hvis man har et dag- eller sæsonkort til blomsterparken.