Gospel med Laura fra X-faktor i Jesperhus i pinsen

Gospel med x-faktor i Jesperhus

Laura Kjærgaard kendt fra X-faktor kaster glans over jubilæet, når Jesperhus Gospel 2. pinsedag løber af stabelen for 10. gang.

Der er lagt op til gospel med indbygget X-faktor, når Jesperhus Gospel 1. juni, 2. pinsedag, finder sted for 10. gang.

Hovednavnet er nemlig Laura Kjærgaard, som blev landskendt med sin deltagelse i DRs store seer-succes i 2008. X-faktor Laura er et af de allerstørste gospel-navne i Danmark. For øjeblikket leder hun sit eget kor, ”Voices of joy” i Risskov Kirke, og hun optræder altså samtidig som gæstesolist i forskellige sammenhænge. Blandt andet altså i Jesperhus, hvor hun om eftermiddagen skal optræde på friluftsscenen i parken.

Forinden åbner Jesperhus Gospel med den rytmiske familiegudstjeneste i junglecafeen. Lars Kristensen, Harboøre, fra friluftsmissionen vil prædike. Morsø Gymnasiums gospelkor underholder efter gudstjenesten.

Men det er ikke kun musikken, som gæsterne i Jesperhus kan nyde. Rundt omkring i parken bliver der ekstraordinært ”gospel-gøgl” med blandt andet trylleri, talemalebræt, dukketeater og ballondyr.

Det er fem sogne på Mors (Frøslev, Mollerup, Outrup, Lødderup og Elsø) samt organisationen Friluftsmissio¬nen, som i samarbejde med Jesperhus Blomsterpark arrangerer ’Jesperhus Gospel’. Både sognene og Jesper¬hus bidrager økono¬misk til projektet, som også får støtte fra en række sponsorer. Arrangementet i Jesperhus starter kl. 10.30 og slutter omkring kl. 16.