Jungledyret Hugo laver show i Jesperhus

Nye beboere laver show i Jesperhus

Jungledyret Hugo og hans venner er flyttet ind i Jesperhus Blomsterpark til stor fornøjelse for de besøgende børn, der kan glæde sig over forrygende jungleshow

I fredags, Store Bededag, slog Jesperhus dørene op til en ny sæson i blomsterparken, og de mange gæster ved sæsonåbningen kunne konstatere, at den gamle park har fået nye beboere siden sidste sæson.

Jungledyret Hugo og hans venner er nemlig flyttet til Jesperhus. Parken råder over sin helt egen junglezoo, hvor Hugo og Co. har det som blommen i et æg blandt de mange sjove og spændende dyr, de kender så godt hjemme fra junglen.

Hugo og vennerne nøjes dog ikke med at være i junglen. Hver weekend og på alle helligdage samt i hele sommerferien går de rundt i hele blomsterparken, hvor de leger med børnene. Disse dage går Hugo, Rita, Zig og Zag også på friluftsscenen i Parken. Klokken 14 opfører Hugo og Co. således et rigtigt jungleshow for børnene. Efter showet skal børnene så finde jungledyrene i parken. Belønningen er en autograf på et gratis postkort.

De fire tegneseriefigurer bevæger sig i det hele taget rundt i hele Jesperhus-resortet, hvor de også er med ved de populære junglefester og leverer aftenunderholdning på feriecentret.

Showet med de sjove jungledyr er i øvrigt blevet til via et helt unikt samarbejde mellem Jesperhus og Morsø Gymnasiums musik og teaterlinje. Det er nemlig gymnasieeleverne, som har skabt showet med musikalsk bistand fra Jesperhus’ husorkester brødrene Michael og Jens Dahlgaard.