Krumtapperne - lokal køregruppekommer til Jesperhus

KRUMTAPPERNE KØRER PÅ FEMTE SÆSON UD I DET BLÅ....

Krumtapperne, som er en lokal køregruppe med hang til biler, mc’er og lastbiler, er igen klar til at køre ud i det blå og vise sine køretøjer frem i området.

Der er planlagt flere spændende køreture, og en af sæsonene store oplevelser er især udstillingen i Jesperhus i anlednng af national Historisk Køredag.

Krumtappernes femte sæson afsluttes traditionen tro med Lundø Classic Motor Show, Danmarks smukkeste motortræf, som hvert år afholdes anden lørdag i september ved Lundø Campingplads og som i gennem årerne har udviklet sig til et af de mest besøgte motortræf i Danmark.

At være en del af Krumtapperne er gratis, så derfor er der ingen forpligtelser som sådan og kun ganske få gange skal man reelt tilmelde sig aktiviteterne. Så det er helt klart et godt hjemsted for frisindede entusiaster, som nyder en køretur i bil, på motorcykel eller som enkelte i lastbil.

For mere information om Krumtapperne, så kan man enten besøge dem på Internettet; www.krumtapperne.dk eller kontakte folkene bag: Lasse Nyström 97538018 eller Karl-Gustav Gravesen 86629501