Skip to the content

Har du været så uheldig at glemme noget eller har du mistet ejendele under besøget i Jesperhus, kan du sende en email til os på jesperhus@jesperhus.dk

For at vi bedst muligt kan finde netop dine ting, skal du så udførligt som muligt beskrive det, du har mistet. Jo mere præcis beskrivelsen er, jo lettere er det for os at søge efter det du mangler.

Det er meget vigtigt, at du skriver dato for, hvilken dag du mistede dine ejendele, da vi hver dag har besøg af mange gæster.

Det er også vigtigt, at du skriver hvor i Jesperhus du har mistet dine ejendele, om det er i Blomsterparken, Feriecenteret eller Badelandet. Når vi har modtaget din mail, vil du modtage svar på email hurtigst muligt.

Returnering er for egen regning.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.