; Skip to the content
  • Type
  • Enhed
  • Tilbehør
  • Aktiviteter
  • Kundeinfo
  • Din booking

- Vælg enhed -

Tennispladsen

Tennispladsen er et fladt område, som ligger i hjørnet af campingpladsen omkranset af træer. 1 Tennisbane og multibanen ligger lige ved siden af, så der er ikke langt til et slag tennis, eller andet boldspil. Der er lidt længere op til servicebygningen.

Vis alle pladser

Blommevej

Blommevej ligger centralt i forhold til aktiviteterne. I bor tæt på indgangen til campingpladsen og har Badeland som nabo. Der er kort afstand til minigolf, bowling, aktivitetshallen, legepladsen og Receptionen.

Vis alle pladser

Kastaniestien

Kastaniestien er et lille idyllisk område lige ved Put & Take søen. Der er få pladser som ligger i forlængelse af Nøddevej, vejen herop er stejl. I bor tæt på servicebygningen og I har ikke langt til legepladsen, boldbane og de andre aktiviteter.

Kirsebærvej

Kirsebærvej ligger midt på campingpladsen, og I bor tæt på servicebygningen og har ikke langt til Badeland, bowlingcentret og minigolf. Den nederste del af Kirsebærvej er meget stejl, men pladserne er flade og ligger i forskellige niveauer. Den øverste del af Kirsebærvej er flad.

OBS: På Kirsebærvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Æblevej

Æblevej ligger centralt i forhold til campingpladsens servicebygning og aktiviteterne. Der er en lille legeplads i nærheden og hytterne ligger tæt på Badeland.

Skal I bo i C-hytte på Æblevej, så vær opmærksom på at de hytter kun er med køjesenge i to rum.

Vis alle pladser

Frugthaven

Frugthaven er et stort og fladt område. Ikke trafikeret af andre end dem der bor i Frugthaven. Der er ikke langt til legepladsen, så børnene kan nemt løbe hen og lege, mens forældrene slapper af ved campingvognen. Tæt på stort grønt område, fodbold/frisbee golf, multibane og golfbanen ligger tæt på.

Frem til d. 28. maj 2021 vil pladserne i Frugthaven 79-88 fungere som almindelig campingpladser, men efter d. 24. juni 2021 bliver det i stedet muligt at bo på pladserne i tematiserede Hugotelte.

Vis alle pladser

Pærevej

Pærevej er et stort område med både A-hytter på den nederste halvdel og campingpladser som ligger på den øverste halvdel af Pærevej. Piratbyen ligger på midten af Pærevej, hvor alle de nye Pirat Hytter ligger. Her er der mulighed for at slå sig løs i ægte Pirat-stil. Alt ligger centralt i forhold til servicebygningen. Derudover er der to legepladser tæt på, hvor børnene kan boltre sig. Ikke så langt væk derfra er der også et stort grønt område og golfbane, multibane og en tennisbane.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.