Hestehuset

Hestehuset Legindvej 27 02 1920Px Tiny Hestehuset Legindvej 27 01 1920Px Tiny Hestehuset Legindvej 27 04 1920Px Tiny Hestehuset Legindvej 27 03 1920Px Tiny

Hestehuset - et sommerhus ved Jesperhus

Hestehuset er et sommerhus med plads til op til 10 personer.

Det ligger på bakken overfor feriecenteret i det smukke og naturskønne Legind Bjerge på Legindvej 27. Hestehuset ligger mere privat og er ikke placeret på feriecenteret, men der er stadig gratis adgang til alle faciliteter og aktiviteter på feriecenteret samt til blomsterparken.

Slutrengøring, strøm, vand og varme er inklusiv i prisen.

Prisen er gældende for op til 6 personer - ønsker du overnatning til flere personer, så tilpas venligst antallet af personer for at få vist opholdets korrekte pris.

Tjek aktivitetsplanen for aktiviteter under dit ophold og vores åbningstider

Helt særligt ved hestehuset

Hestehuset er et stort sommerhus med plads til op til 10 personer. Det er placeret i naturskønne omgivelser på bakken overfor feriecenteret.

Hestehuset er hovedbygningen i den 3-længede bygning. Fra hovedbygningen er der udsigt ned mod feriecenteret og Hugos Badeland. I længerne og på marken omkring bor og passes de heste, der kan opleves til ponyridning i blomsterparken. 

Hestehuset er ideelt til den store familie - eller to familier, der ønsker at holde en ferie sammen i Jesperhus. Er der en hesteklapper i familien, så er der sikkert en klappevillig hest. 

Feriecenteret ligger i gåafstand fra sommerhuset og feriecenterets gratis faciliteter, aktiviteter og underholdning er inkluderet i opholdet. En kort gåtur fører også op i Blomsterparken, hvor du finder skønne oplevelser, aktiviteter, underholdning og forlystelser. 

Når du overnatter i hestehuset er slutrengøring, el, vand og varme inkluderet i prisen.

Hestehuset står klar til udlejning fra påsken 2024. 

  • Hestehuset Legindvej 27 01 1920Px Tiny

    Plads til 10 personer

  • Hestehuset Legindvej 27 02 1920Px Tiny

    Placeret idyllisk på bakken

Hold ferie i et sommerhus med masser af oplevelser

Hestehuset er sommerhus placeret i den smukke natur i Legind Bjerge med udsigt ned over feriecenteret.

Der tætpakket med oplevelser i blomsterparken, hvor du finder både forlystelser, legepladser, 4D-bio, legeland, Jungle og smukke blomster, når det er sæson. På feriecenteret venter legen i Træls Tårnet og på piratlegepladsen. Der er også mulighed for at tage et spil minigolf med DinoGolf eller spise på Café Torvet. Frister en dukkert i Hugos Badeland eller en time eller to i Zik & Zaks Abeland, hvor børnene kan få gang i legen, så er det bare en lille gåtur og I er i gang.

Klar ferie i hestehuset?

Sommerhusferie i hestehuset venter på helefamilien - skal det være en miniferie udenfor højsæsonen, weekendferier, helligdagsferier eller til en af vores mange tilbud i skolernes ferier?

Oplevelserne venter

Både feriecenteret og blomsterparken er fyldt med god underholdning og leg til børn og deres forældre. Skal sommerhusferien have lidt ekstra, så anbefaler vi, at man krydrer opholdet med et piratshow eller de legendariske Hugoshow. 

Oplev piratshow for ægte pirater

Nyd en underholdende omgang piratshow og mad sammen med hele familien.

Book piratshow

Oplev piraterne i 4D-bio

Se piratfilmen Skattejagt i 4D-bio.

Du finder 4D-bio i blomsterparken og den er gratis, når du er på ferie i Jesperhus.

Oplev Skattejagt filmen

Bliv pirat i Piratland

Masser af leg og sjov i det udendørs piratlegeland i blomsterparken. (Tjek åbningstider).  

Mere om piratland

Waaah - Hugoshow

Få skruet helt op for underholdningen til et Hugoshow i enten blomsterparken eller ved Træls Tårnet. 

Oplev Hugoshow

Hestehuset inviterer på sommerhusferie - skal I være 1 eller 2 familier?

Kort afstand til masser af faciliteter og underholdning, men samtidig privat og med god plads og heste i nærheden?

Hestehuset er for dig, der gerne vil holde en ferie i Jesperhus med alle de gratis faciliteter, aktiviteter og underholdning, som man får med et ferieophold, men samtidig gerne vil have et mere privat ophold i et sommerhus med familien. Der er god plads i sommerhuset, så I kan vælge at være 2 familier og nyde ferien sammen. 

  • Hestehuset Legindvej 27 04 1920Px Tiny

    Hovedbygning med udsigt over bakken mod feriecenteret

  • Hestehuset Legindvej 27 05 1920Px Tiny

Fri adgang til aktiviteter

En ferie i hestehuset giver adgang til masser af oplevelser, gratis aktiviteter og skøn underholdning og shows. Der er både indendørs og udendørs oplevelser, der er inkluderet i prisen på ferien og der er noget for både store og små.

Aktivitetsplan

Find alle aktiviteter i din ferie. 

Vi har samlet alle aktiviteter i både blomsterpark og feriecenteret i aktivitetsplanen. Her kan der søges efter aktiviteter i en bestemt periode - for eksempel din næste ferie. Aktivitetsplanen opdateres løbende.

Aktivitetsplan

Feriehuse og sommerhuse i Jesperhus

Er hestehuset optaget, for stort, mangler Hugo, Rita, pirater eller ønsker du at se, hvad vi ellers tilbyder til børn og deres forældre. Så se med herunder...

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/pdymguxr/pirathus_4o5a4933_1920px.jpeg

Pirathus

Bo i et stort tematiseret pirathus med eget bad og toilet. Pirathuset har integreret legetårn i et område fyldt med andre pirater. Der er plads til 10 personer i et pirathus.

Pirathus
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/no0df5s5/stue_03_1920px.jpeg

Parkhuset

Skal ferien holdes i vores største hus med plads til flere familier - så tjek parkhuset, hvor der er plads til 20 personer. Stor have, stort hus med anneks mellem feriecenter og blomsterpark. 

Parkhuset
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/kcrf33wr/blomsterhuset_legindvej_28_02.jpeg

Blomsterhuset

Skal det være et mindre, men hyggeligt hus, der ligger lige ved Zik & Zaks Abeland? Så overvej Blomsterhuset med plads til 4 personer. 

Blomsterhuset
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/i0wn1vay/skovhuset_17b6462_1920px.jpeg

Feriehuse

Overnat i et af de lækre feriehuse på feriecenteret, der ligger helt centralt og med plads til 8 personer. Fuldtudstyret køkken og med eget bad og toilet.

Feriehuse

Andre muligheder for ferie

Der er mange forskellige typer enheder, der står klar til din næste ferie. Find den type, der passer til familien og få en skøn ferieoplevelse. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/urrhwdfe/hugos_legehytte_p2v5350_1920px.jpeg
Tematiseret overnatning

Nyd ferien i tematiseret overnatning sammen med Hugo, Rita eller Dino. Hvor vil du bo?

Find Hugo
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/i0wn1vay/skovhuset_17b6462_1920px.jpeg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/5wyo54id/skovhuset_p2v8291_1920px.jpeg

Hestehuset - et sommerhus på Mors

Oplev en unik sommerhusferie midt i den betagende jyske natur i Legind Bjerge på Limfjordsøen Mors. Hestehuset, vores nyistandsatte sommerhus, tilbyder ikke kun en komfortabel overnatning, men åbner også døren til en verden af faciliteter, underholdning og aktiviteter i Jesperhus – alt sammen lige i nærheden.

Eksklusive oplevelser i Jesperhus

Mors byder på et væld af sommerhuse til udlejning, men hestehuset skiller sig ud som en del af Jesperhus, hvilket betyder, at alle de spændende oplevelser følger med. En sommerhusferie her åbner op for en bred vifte af aktiviteter og faciliteter, der er ideel for børnefamilien. 

Naturperler og aktiviteter

Udover det obligatoriske besøg i Jesperhus kan du udforske de nærliggende skove i Legind Bjerge, der omgiver hestehuset. Lange vandreture og ture til Legind Sø venter på dig. Mountainbikeentusiaster kan nyde en specielt anlagt bane i skoven ved feriecenteret.

Kystnære sommeroplevelser

Med Limfjorden omkring øen er kysten kun 900 meter væk fra dit sommerhus. Skønne strande inviterer til familiens badeture, mens området Østerstrand i Nykøbing byder på større strande og offentligt tilgængelige badebroer langs fjorden.

Skab sommerhusminder

Hestehuset er tilgængeligt hele året og er ideelt for den store familie, der ønsker at nyde hinandens selskab og samtidig have adgang til leg og underholdning i Jesperhus Feriepark. Hvis hestehuset ikke er tilgængeligt i din ønskede periode, anbefaler vi at udforske vores andre overnatningsmuligheder såsom feriehuse og pirathuse.

Fiskeri og skaldyrsoplevelser

Vandene omkring Mors tilbyder fantastiske fiskemuligheder, og der er flere åer egnet til fiskeri. For børnene er der en fiskesø på feriecenteret med fangstklare fisk. Prøv også kræfter med at finde østers og muslinger i den salte fjord, og deltag i den årlige skaldyrsfestival i Nykøbing for unikke kulinariske oplevelser.

Skab nærvær og gode ferieminder

En sommerhusferie på Mors er mere end blot en pause – det er en mulighed for at skabe nærvær og uforglemmelige minder. Giv din familie en ferie fyldt med hygge, oplevelser og det perfekte sommerhusophold i Jesperhus' trygge omgivelser.

Footer