Skip to the content

Overnatning i hytter, feriehuse, campingvogn eller telt på campingpladsen

Jesperhus er et skønt feriecenter med masser af forskellige overnatningsmuligheder. Om du vil overnatte i en hytte med børnetema eller i egen campingvogn, så er der helt sikkert noget for dig.

Leder du efter den helt perfekte ferie for dig og din familie, så læs med her. I Jesperhus har vi indrettet os, så der er plads til alt fra campingentusiasten til hytteelskeren. Vi har hytter, der vil få de yngste til at hvine af fryd og store huse med plads til 2 familier. Se med herunder og find lige præcis den ferie, du drømmer om!

Tematiseret overnatning

Er børnene til Jungledyret Hugo og vennerne - eller pirater? Bo på feriecenteret i en af vores overnatningstyper med tema. 

Hugos Junglehytter

25 m² hytter i ægte Jungledyret Hugo stil. Hytterne har bad og toilet og en hyggelig udvidet terrasse. Plads til 6 personer.

Hugos Legehytter

25 m² hytter med Hugo tema, integreret rutschebane, kravlenet og leg. Hytterne har bad og toilet og plads til 6 personer.

Hugos Familietelte

Overnat i de fuldt møblerede Hugo-telte med 3 sovekabiner og opholdsrum med plads til 6 personer. Teltene har tekøkken og køleskab. 

Pirathytter

Skønne hytter med pirat-tema til din indre pirat med integreret rutchebane. Hytterne har toilet og bad og plads til 6 personer. 

Pirathuse

Store feriehuse på 58 m² med pirattema med plads til 2 familier og op til 10 personer - skøn overnatning på feriecenteret. 

Feriehytter med plads til 6 personer

Hvis eftersøgningen lyder på traditionelle feriehytter, så har vi her 4 gode bud.

A-hytte

25 mmed bad og toilet.

B-hytte

20 mmed hems

C-hytte med 3/4 seng

20 mmed hems og 3/4 seng

C-hytte med køjeseng

20 mkun med køjesenge

Campingplads til campingvogn, telte og autocamper

Campingpladsen er blandt Danmarks største og med flest børnevenlige aktiviteter. Hvis du gerne vil have græs mellem tæerne, så se nærmere på de forskellige overnatningsmuligheder på campingpladsen

Egen campingvogn/telt

Bo på campingpladsen i egen campingvogn eller telt. 

Lej en campingvogn

Overnatnig på campingpladsen i en lejet campingvogn.

Familietelte

Lej et familietelt til dit ophold på campingpladsen. 

Autocamper

Overnat på campingpladsen i autocamper.

Hvad med en sæsonplads?

Hvis I er på udkig efter en sæsonplads, så se med her!

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.