Skip to the content

Campingplads

Naturskøn campingplads med masser af faciliteter

I det skønne naturområde i Legindbjerge på Mors ligger campingpladsen i Jesperhus med masser af skønne pladser til din campingvogn, telt eller autocamper. Du kan finde en plads på bakkerne i det kuperede terræn eller vælge en plads til campingvognen i et mere fladt område. 

Der ligger veludstyrede og moderne servicebygninger fordelt over hele campingpladsen, så du har nem adgang til toilet, bad og køkkenfaciliteter.

En ferie på campingpladsen i Jesperhus er så meget mere end bare et sted at bo og stille campingvognen. Det er fyldt med masser af gratis aktiviteter, børnevenlige oplevelser og skønne legepladser klar til leg til børnene. 

Campingplads til campingvogn, telte og autocamper

Drømmer du om at overnatte på campingpladsen i en lejet campingvogn, egen campingvogn, telt eller autocamper, så er camping på Jesperhus fyldt med masser af skønne oplevelser og aktiviteter. Læs mere om de forskellige overnatningsmuligheder her. 

Egen campingvogn/telt

Bo på campingpladsen i egen campingvogn eller telt. 

Dino Camping

Lej en luksus campingvogn i området Dino Camp.

Hugos familietelte

Nyd teltferien med camping i et Hugo familietelt. 

Familietelte

Lej et familietelt til dit ophold på campingpladsen. 

Autocamper

Overnat på campingpladsen i din egen autocamper.

Er du mere til

Hytter, feriehytter, feriehuse, pirathytter, pirathuse?

Vi har mange forskellige overnatningstyper til dig, som ikke er til overnatning i telt eller campingvogn. 

Find de aktuelle

Priser på camping

Vi har gjort det nemt at finde den aktuelle pris på et ophold på campingpladsen. Benyt søgefunktionen øverst på denne side. 

Du skal blot vælge dato, sætte enhedstypen til egen campingvogn/telt, indtaste antal personer og trykke søg. Du har herefter mulighed for at vælge hvilken ferielængde, der passer til dig.

Bor du på campingpladsen, så har du fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Få en skøn

Campingferie på en af Danmarks største campingpladser

En campingferie er en skøn måde at være sammen med familien på. Børnene elsker at komme helt ned i græshøjde og nyde de mange hyggelige timer sammen med de nye legekammerater, som de helt sikkert vil møde på camping i Jesperhus. 

Vi har øvet os i rigtig mange år på at lave den perfekte oplevelse for børnefamilien, når de er på camping. Derfor har en ferie i Jesperhus så mange muligheder for at lege, være sammen og bevæge sig på, at vi giver de bedste betingelser for en fantastisk ferie. Det meste er allerede inkluderet i feriens pris, så din opgave bliver at nyde ferien. 

Når du er på camping i Jesperhus med gratis adgang til Blomsterpark, Junglezoo, Legeland, 4D-biograf, Hugoshows, Indendørs og udendørs badeland, Abeland og meget mere, får du en helt unik ferieoplevelse, som du ikke finder på andre campingpladser i Danmark. 

Campingplads i Jylland med skøn beliggenhed

Campingpladsen i Jesperhus finder du i den nordlige del af det midt og vestjyske område i Jylland på øen Mors.

Du har kort afstand til Nykøbing Mors, hvor du finder masser af butikker og indkøbsmuligheder. Der går offentlig transport til byen flere gange dagligt og der er cykelsti hele vejen, hvis turen skal foregå på cykel. 

Naturen omkring campingpladsen er smuk og kuperet med rig mulighed for skønne gåture og oplevelser i skovene i Legind Bjerge, som omkranser Jesperhus. Der er et smukt naturområde omkring Legind Sø, som ligger helt op af Jesperhus og flere pladser på campingpladsen kan nyde udsigten ud over søen, hvor der også er et rigt dyreliv. 

Gåafstand til strand og badetur

Mors er en ø, så der er masser af muligheder for at finde en skøn badestrand. Limfjorden finder I tæt på campingpladsen, så der er mulighed for en badetur i det salte vand. Strandene i området omkring Legind er smukke og velegnede til badning. Så en kort gå- eller cykeltur fra Jesperhus og ned for enden af Legindvej vil sende dig ud i fjordens salte vand.

Er du til bredere strande og adgang fra en badebro, så anbefaler vi området ved roklubben og vandrehjemmet ved Østerstrand i Nykøbing. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.