Skip to the content

Kom tættere på os

Her kan du læse om alt fra medarbejdere til presse og marketing

Lige siden parken åbnede i 1966, har vi haft stort fokus på børnefamilien. Et fokus der kun er blevet større med tiden. Vi brænder for at skabe et afslappende og børnevenligt miljø, hvor familierne og især børnene får oplevelser, de aldrig vil glemme. 

En familieejet virksomhed

Jesperhus startede som gartner Niels Overgaard’s hus og have, der var opkaldt efter deres syge søn Jesper. I dag er Jesperhus meget mere end bare blomster. Den har udviklet sig til et stort feriecenter med campingplads, forlystelsespark, Badeland, en børnevenlig zoo og massevis af aktiviteter for børnefamilien. Alt sammen drevet af tre af Niels Overgaards sønner. Karsten, Peter og Jesper. 

Service og værtskab

For at forbedre vores service og værtskab bliver alle vores medarbejdere hvert år sendt på en af Danmarks bedste kursusforløb inden for service og godt værtskab. Her skal de lære at blive "Værtens bedste værter". Det er vigtigst for os er, at vores gæster føler sig velkommne og godt behandlede.

Kort over området

Få et overblik over hele Jesperhus

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.