Skip to the content

Kom tættere på os

Her kan du læse om alt fra medarbejdere til presse og marketing

Lige siden parken åbnede i 1966, har vi haft stort fokus på børnefamilien. Et fokus der kun er blevet større med tiden. Vi brænder for at skabe et afslappende og børnevenligt miljø, hvor familierne og især børnene får oplevelser, de aldrig vil glemme. 

Der var engang en gård

Tæt ved Legind Sø, 5 km fra Nykøbing Mors, havde ægteparret Edith og Niels Overgaard en gård og frugtplantage. Niels kørte rundt på Mors og solgte æbler, pærer og kirsebær fra sin varebil, og ægteparret levede af salget af deres høst.

I 1956 fødte Edith parrets første søn, Jesper. Sønnen led af astma, og den fugtige luft på den lavtliggende ejendom forværrede sygdommen. Lægen opfordrede Edith og Niels til at flytte til højereliggende terræn, så familien købte en grund i Legind Bjerge få hundrede meter fra deres gård. Her opførte de et nyt hus, som de opkaldte efter deres søn.

I 1965 flyttede familien Overgaard ind i “Jesperhus”. Her anlagde de en salgsbod ved vejen og en spændende have, som vakte stor interesse i lokalsamfundet. Kunderne fulgte nysgerrigt med i anlægsarbejdet, og snart opstod idéen om at udvide haven og skabe en park.

I 1966 åbnede Jesperhus Blomsterpark, som på daværende tidspunkt var 3 hektar stor med cafeteria og souvenirbod. Blomsterparken summede af liv, og det var ikke kun bierne. 20.000 gæster besøgte parken det første år. Jesperhus var en succes.

Edith og Niels fik i alt fire sønner - Jesper, Carsten, Ole og Peter - som i løbet af 90’erne overtog ledelsen af Jesperhus. Da forældrene døde var generationsskiftet en realitet, og helt frem til i dag har brødrene stået for den daglige ledelse i Jesperhus.

I dag er Jesperhus med sine 8 hektar en af Nordeuropas største ferieparker. Hugo-universet lokker hvert år tusindvis af børnefamilier fra hele landet til Jesperhus. I 2021 blev de fire Overgaard-brødre enige om at trække sig tilbage og sælge Jesperhus til skandinaviske First Camp. Jesperhus beholder sit gode navn fremover, og Hugo og vennerne og alle de skønne medarbejdere er kommet for at blive.

Service og værtskab

For at forbedre vores service og værtskab bliver alle vores medarbejdere hvert år sendt på en af Danmarks bedste kursusforløb inden for service og godt værtskab. Her skal de lære at blive "Værtens bedste værter". Det er vigtigst for os er, at vores gæster føler sig velkommne og godt behandlede.

Kort over området

Få et overblik over hele Jesperhus

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.