Skip to the content

Overnatning i

Parkhuset - et stort sommerhus mellem blomsterpark og feriecenter

Masser af plads til den helt store familie med 20 sovepladser.

Nyd tiden i Jesperhus sammen med børn, bedsteforældre, mostre, onkler, tanter, fætre, kusiner eller venner - plads er der masser af i Parkhuset og du kommer til at bo i smørhullet mellem blomsterparken og feriecenteret. Huset er istandsat og klargjort til udlejning i starten af 2023.

Der er åbnet for overnatning i vinterferien og huset er oplagt for 3-4 familier, der ønsker at nyde tiden i Jesperhus sammen. 

Huset er på samlet 243 m2 med 16 sovepladser i hovedhuset og 4 sovepladser i annekset i haven, hvor der også er toilet og bad. 

Vi anbefaler, at man minimum er 12 personer i huset, men priserne starter ved 6 personer. Der er slutrengøring, el og vand inkluderet i prisen.

Ophold i Parkhuset kan bookes fra Vinterferien 2023 og du kan booke allerede nu online. 

Find Parkhusets

Plantegning

Plantegning af Parkhuset

Bor du i Parkhuset er der fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Er du mere til

Overnatning i noget mindre eller på feriecenter og campingplads?

Vores feriehuse og pirathuse er skønne sommerhuse, der ligger centralt på feriecenteret og har mulighed for overnatning for henholdsvis 8 og 10 personer. Du kan også bo ved siden af blomsterparken i skovhuset

Sommerhusene på feriecenteret ligger i gåafstand til alle faciliteter og tæt på både legepladser, Hugos Badeland, Zik og Zaks Abeland, Fiskesø, MinigolfBowling og VR. Skovhuset ligger tæt på blomsterparken. 

Hold din ferie i

Feriehytte, Hugos legehytte, Hugos junglehytte, pirathytte, lejet telt eller egen campingvogn

Der er masser af forskellige overnatningsmuligheder i Jesperhus. Du kan overnatte i en feriehytte, en lejet campingvogn, et lejet telt eller din helt egen campingvogncampingpladsen. Der er også mulighed for at bo i et Hugotelt eller hytte? Find den overnatningstype, der passer til din familie.

Læs mere om

Underholdning og aktiviteter i Parkhuset

Kedsomheden er gemt helt væk og I kommer ikke til at kede jer i ferien i Parkhuset - det ligger lige mellem feriecenteret og blomsterparken og der er derfor masser af aktiviteter og underholdning lige rundt om hjørnet og blot en kort gåtur væk.

Ankomst og afrejse

Indflytning i Parkhuset kan tidligst ske klokken 16.00 på ankomstdage. Afrejse skal ske inden 10.00 på afrejsedagen. Billetten til Park, Abeland og Badeland kan benyttes hele dagen både på ankomst- og afrejsedag. Tjek dog altid Parkens åbningstider, da der kan være lukkedage i lavsæsonen.