Skip to the content

Ferie i feriehytte

Hvis du leder efter en traditionel feriehytte, så tag et kig på vores fire forskellige hytter herunder

Når I bor i hytte, har I fri entré til Badelandet, Abelandet og Parken. Til hver hytte er der en p-plads, og har I flere biler med, må I parkere dem på p-pladsen foran badelandet. Der er indlagt vand og elvarme i alle hytter. Alle hytter har plads til 6 personer. Det er ikke tilladt at ryge i hytterne.

Feriehytter med plads til 6 personer

Hvis eftersøgningen lyder på traditionelle feriehytter, så har vi her 4 gode bud.

A-hytte

25 mmed bad og toilet.

B-hytte

20 mmed hems

C-hytte med 3/4 seng

20 mmed hems og 3/4 seng

C-hytte med køjeseng

20 mkun med køjesenge

Har du en indre pirat eller drømmer om Jungledyret Hugo

Feriehytter med tema

Overnatning i tematiserede feriehytter med plads til 6 personer. 

Du kan også overnatte i en af vores dejlige feriehytter med Hugo eller pirat-tema. De giver børnene en ekstra god ferieoplevelse og mulighed for masser af leg i hytten.

Hugos Junglehytter

25 m² hytter i ægte Jungledyret Hugo stil. Hytterne har bad og toilet og en hyggelig udvidet terrasse. Plads til 6 personer.

Hugos Legehytter

25 m² hytter med Hugo tema, integreret rutschebane, kravlenet og leg. Hytterne har bad og toilet og plads til 6 personer.

Pirathytter

Skønne hytter med pirat-tema til din indre pirat med integreret rutchebane. Hytterne har toilet og bad og plads til 6 personer. 

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.