Skip to the content

Feriecenter

Feriecenter med hytter, feriehuse, feriehytter, telte, campingvogne og masser af oplevelser toptunet til den bedste ferie for børn. 

På Limfjordsøen Mors finder du et af Danmarks skønneste feriecentre med masser af oplevelser og aktiviteter for børn og voksne. Feriecenteret har moderne faciliteter og er fyldt med børnevenlige akviteter. Du finder også en af Danmarks største campingpladser som en del af feriecenteret sammen med nordens største blomsterpark og forlystelsespark med masser af aktviteter for børn. 

Nyd ferien med familien

- Slip børnene løs og lad dem lege, lege, lege!

På feriecenteret får du det bedste udgangspunkt for en fantastisk ferie med børn og fyldt med underholdende shows og masser af leg.

På denne side kan du læse mere om de mange overnatningsmuligheder, oplevelser og aktiviteter, som en ferie med børn på vores skønne feriecenter giver. 

Find de aktuelle

Priser på overnatning på feriecenteret

Du kan nemt finde den aktuelle pris på et ophold på feriecenteret. Benyt søgefunktionen øverst på denne side. 

Vælg dato, sæt enhedstypen til den ønskede type, indtast antal personer og tryk søg. Du har herefter mulighed for at vælge hvilken ferielængde, der passer til dig ud fra de ledige ophold, der vises.

Hvis du har behov at booke flere enheder samtidig til dit ferieophold på feriecenteret, skal du først søge på en enhed, hvorefter du kan justere søgningen til flere enheder i filteret på resultatsiden. 

Klar til et ophold i Jesperhus - find din næste

Ferieophold på vores feriecenter

Ønsker du et ferieophold på feriecenteret, så finder du mange forskellige overnatningstyper. Du kan både bo i hytter, feriehuse, telte, campingvogn eller autocamper. Find den type, der passer til dig i det nedenstående. 

Overnatter du på feriecenteret, så har du fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Få en fantastisk

Ferie på et feriecenter

Det er en særlig oplevelse at besøge feriecenteret - der er nemlig så mange oplevelser for hele familien, at vi er sikre på, at børnene ikke kommer til at kede sig - før de kommer hjem. 

De fleste oplevelser og aktiviteter er allerede inkluderet i prisen på dit ferieophold på feriecenteret og du kan derfor slippe børnene fri til timevis af underholdning.

Ferie for børn og deres forældre

I Jesperhus finder du en unik kombination af det traditionelle feriecenter med badeland, legeland, sportsfaciliteter og legepladser sammen med en forlystelsespark propfyldt med underholdning og masser af aktiviteter. Det giver børnene mulighed alsidig underholdning og variation på hele ferien og ofte skal de finde en rigtig god undskyldning for at kede sig. 

Al underholdning og alle aktiviter er skræddersyet til at give børnene den bedste ferie. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.