Skip to the content

Feriecenter

Feriecenter med hytter, feriehuse, feriehytter, telte, campingvogne og masser af oplevelser toptunet til den bedste ferie for børn. 

På Limfjordsøen Mors finder du et af Danmarks skønneste feriecentre med masser af oplevelser og aktiviteter for børn og voksne. Feriecenteret har moderne faciliteter og er fyldt med børnevenlige akviteter. Du finder også en af Danmarks største campingpladser som en del af feriecenteret sammen med nordens største blomsterpark og forlystelsespark med masser af aktviteter for børn. 

Nyd ferien med familien

- Slip børnene løs og lad dem lege, lege, lege!

På feriecenteret får du det bedste udgangspunkt for en fantastisk ferie med børn og fyldt med underholdende shows og masser af leg.

På denne side kan du læse mere om de mange overnatningsmuligheder, oplevelser og aktiviteter, som en ferie med børn på vores skønne feriecenter giver. 

Find de aktuelle

Priser på overnatning på feriecenteret

Du kan nemt finde den aktuelle pris på et ophold på feriecenteret. Benyt søgefunktionen øverst på denne side. 

Vælg dato, sæt enhedstypen til den ønskede type, indtast antal personer og tryk søg. Du har herefter mulighed for at vælge hvilken ferielængde, der passer til dig ud fra de ledige ophold, der vises.

Hvis du har behov at booke flere enheder samtidig til dit ferieophold på feriecenteret, skal du først søge på en enhed, hvorefter du kan justere søgningen til flere enheder i filteret på resultatsiden. 

Overnatter du på feriecenteret, så har du fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Få en fantastisk

Ferie på et feriecenter

Det er en særlig oplevelse at besøge feriecenteret - der er nemlig så mange oplevelser for hele familien, at vi er sikre på, at børnene ikke kommer til at kede sig - før de kommer hjem. 

De fleste oplevelser og aktiviteter er allerede inkluderet i prisen på dit ferieophold på feriecenteret og du kan derfor slippe børnene fri til timevis af underholdning.

Ferie for børn og deres forældre

I Jesperhus finder du en unik kombination af det traditionelle feriecenter med badeland, legeland, sportsfaciliteter og legepladser sammen med en forlystelsespark propfyldt med underholdning og masser af aktiviteter. Det giver børnene mulighed alsidig underholdning og variation på hele ferien og ofte skal de finde en rigtig god undskyldning for at kede sig. 

Al underholdning og alle aktiviter er skræddersyet til at give børnene den bedste ferie. 

Jesperhus - et skønt Feriecenter på Limfjordsøen Mors fyldt med aktiviteter for børn og voksne

På Limfjordsøen Mors i Nordjylland finder du Jesperhus - et af Danmarks mest populære feriecentre, der er fyldt med aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne. Det er en sand perle for alle, der ønsker at nyde en fantastisk ferie i Danmark. Feriecenteret har moderne faciliteter og en lang række børnevenlige aktiviteter, og det inkluderer også en af Danmarks største campingpladser. I Jesperhus finder du også Nordens største blomsterpark - en forlystelsespark med masser af aktiviteter for børn.

Moderne faciliteter og børnevenlige aktiviteter

Feriecenteret har alt, hvad du har brug for til en fantastisk ferie, og der er en række børnevenlige aktiviteter til de små. Her kan børnene blandt andet boltre sig på de mange legepladser, lege i Abeland, fiske i fiskesøen, tage en tur i badelandet eller spille minigolf. Derudover er der også mulighed for at tage på naturvandring i den skønne natur, der omgiver feriecenteret, tage på mountainbike eller deltage i vores mange udendørs aktiviteter.

Feriecenteret tilbyder masser af forskellige overnatningsmuligheder

Feriecenterets har en skøn placering i Jylland og der er mulighed for at vælge mellem de mange forskellige overnatningsmuligheder for din ferie på feriecenteret. Der er blandt andet mulighed for at overnatte i store luksushuse med masser af plads, bo i tematiserede huse, telte feriehytter eller udlejningscampingvogne. Gæster, der ønsker tematiserede ferier kan overnatte i Pirathuse, Pirathytter, Pirattønder, Hugos feriehytter, Hugos familietelte. 

En af Danmarks største campingpladser

Som en del af feriecenteret finder du også en af Danmarks største campingpladser. Her kan du nyde din ferie i smukke omgivelser med masser af plads til telt eller campingvogn. Campingpladsen er udstyret med moderne faciliteter, og du vil altid have adgang til toiletter, bad og køkken. Derudover er der også mulighed for at grille, lege på de mange legepladser, hygge med snobrødsbagning eller spille bold på plænen.

Nordens største Blomsterpark

Når du er gæst på feriecentret i Jesperhus, så har du også automatisk adgang til Nordens største Blomsterpark. Her kan du nyde smukke blomster og timevis af leg i grønne omgivelser i selskab med familien. Parken har masser af aktiviteter og seværdigheder, såsom en kæmpe legeplads, legeland, hugoland, 4d-bio, junglelzoo, piratlegeplads og en junglesti. Der er også mulighed for at deltage i forskellige arrangementer og særlige events i parken.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.