; Skip to the content
  • Type
  • Enhed
  • Tilbehør
  • Aktiviteter
  • Kundeinfo
  • Din booking

- Vælg enhed -

Kirsebærhaven

Kirsebærhaven er et stort område til højre på campingpladsen, når i kører ind og ligger tæt på Legind sø. I midten af området ligger der en mindre legeplads. I har ikke langt til Aktiviteterne, boldbanen og Put & Take søen. Servicebygningen ligger tæt på. Familieteltene (de blå trekanter) ligger i bunden af Kirsebærhaven til højre på kortet.

Vis alle pladser

Fugleplads

Fugleplads er et mindre område, som ligger smukt ud til Legind Sø. I bor i kort afstand til servicebygningen og Put & Take søen. Aktiviteterne er ikke langt væk.

Vis alle pladser

Kirsebærvej

Kirsebærvej ligger midt på campingpladsen, og I bor tæt på servicebygningen og har ikke langt til Badeland, bowlingcentret og minigolf. Den nederste del af Kirsebærvej er meget stejl, men pladserne er flade og ligger i forskellige niveauer. Den øverste del af Kirsebærvej er flad.

OBS: På Kirsebærvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Sletten

Sletten ligger midt på campingpladsen, og I bor lige ved legepladsen og servicebygningen i enten B-hytter eller familietelt. Der er heller ikke langt til alle aktiviteterne; Abeland, Badeland, bowling og minigolf.

 

Vis alle pladser

Gyvelvej

På Gyvelvej er der mulighed for både at booke de store Feriehuse og fuldtudstyrede familietelte.

Gyvelvej er en mindre vej, som er beplantet med træer. Her er meget stejlt, men de enkelte campingpladser er flade og ligger i forskellige niveauer. I har ikke langt til Legind sø, servicebygningen og aktiviteterne; Abeland, legeplads, minigolf, bowling og Badeland.

Vis alle pladser

Jasminvej

Jasminvej er et hyggeligt mindre område, som er tæt beplantet med træer. I har ikke langt til servicebygningen, minigolf og de andre aktiviteter.  Her er meget stejlt, men de enkelte campingpladser er flade og ligger i forskellige niveauer.

OBS: På Jasminvej må campingvognen max. være 5 meter, da det ellers er umuligt, eller meget svært at komme ind på pladsen.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.