https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/j0el35y5/2.jpg

Booking af ferier i 2023 nu åbnet

Så er der åbnet for booking af ferier i 2023 i et år med masser af nyheder.
Er drømmen en super skøn ferie i børnevenlige Jesperhus, så er det nu du skal slå til.

Bookingkoden virker på ALLE ferieophold i 2023 til over 2.000 kr. og skal benyttes inden 1. december 2022.

Ved ophold under 2.000 kr. kan I benytte rabatkoden DINOCAMP, der giver 250 kr. rabat.

Spillet Skattejagt, opgavehæfte og Jesperhus Poletter udleveres ved ankomst. 

  • dinogolf_02_800x600.jpg
  • Vandland, ZikZak, ude1.jpg
  • Dinogolf Minigolf 4O5A5016

Masser af spændende nyheder venter i Jesperhus i 2023. 

Vi ønsker at endnu flere aktiviteter skal være inklusiv i prisen. På grund af kapaciteten kan vi ikke give fri adgang til vores fire betalings-aktiviteter Bowling, VR, Superhop og Minigolf, men vi kan gøre dem mere tilgængelige. I 2023 tester vi, at alle feriegæster (der booker nu) får to gratis poletter ved ankomst. 1 polet = 1 person adgang til en betalingsaktivitet.

Alle der booker nu får vores helt nye brætspil "SKATTEJAGT" med i prisen. I modtager spillet ved ankomsten på ferien i 2023. Ønsker man dette års "FAMILIESPIL" i stedet, kan man også vælge dette.

 

Piratland i Blomsterparken

Hele det udendørs Piratland i Blomsterparken bliver renoveret og tematiseret med vores egne figurer og historie.

Hele bådturen tematiseres med en historie hvor man skal finde skatten før Admiral Fjæsing. Dybest inde i grotten ligger kæmpeblæksprutten på lur og vogter skatten (med et animeret/levende øje).

 

Dino Golf

DINO GOLF bliver navnet på vores redesign af vores eksisterende minigolfbane. Alle 18 huller bliver renoveret og tematiseret med vores helt egne figurer.

 

Rødspætte og Romkugles Skattejagt bliver spækket med action!

I næsten to år har vi arbejdet på vores helt egen animationsfilm med Rødspætte og Romkugle på Skattejagt. Den får premiere i 4D-biografen i vinterferien!

Vores nye animationsfilm laves i 3D og med 4D-effekter som vandsprøjt, vind og bevægelse i sæderne. Vi håber også at finde penge til at opgradere biografen, så alle effekter mm. spiller max. Rødspætte og Romkugles Skattejagt bliver den eneste film der kommer til at køre i biografen i 2023. Eventuelt med tilføjelse af almindelige 2D-film (af vores egne) til Halloween og Jul. Håbet er at udgive en ny af vores helt egne 4D-film hvert år fremadrettet.

I animationsfilmen lurer alle vores havmonstre. Megahajen, Søslangen, Krokodillen, og Kæmpeblæksprutten. I en af scenerne står Rødspætte og Romkugle på vandski. Denne scene arbejder vi på at gøre til et iPad-spil af typen Endless Runner.

 

4 nye Pirathuse

Vi udvider med 4 yderligere PIRATHUSE til 2023. Derudover arbejder vi på at implementere huler til børnene i alle husene.

 

Dino Camp

Vi får 8 stk. udlejningscampingvogne! De placeres i et område vi kalder DINO CAMP.

 

Piratshow

Pirat-Showet har 10 års JUBILÆUM. Derfor har vi designet en helt unik Jubilæums-mønt som alle børn får (i guld eller sølv) til Pirat-Showet.

 

Udendørs Badeland

Udendørs Badeland får også en tur i 2023! Her skifter vi hovedet på den eksisterende blæksprutte så den passer ind i vores univers og bliver til "Kæmpeblæksprutten" som børnene kommer til at kende fra animationsfilmen, bådturen, brætspillet mm.

 

Radio Jesperhus

Vi tester RADIO JESPERHUS allerede her i december. Podscast med sange, fortællinger og sketches med alle vores figurer. Bliver det en success, kan det blive en stor ting i 2023. Både i Jesperhus og derhjemme i stuerne.

 

VR

Vi arbejder på at lave vandski-scenen i VR. Så du helt bogstaveligt kan træde ind i animations-filmen og surfe bag delfinerne. Men pas på du ikke rammer TNT-kasserne!

 

Solceller

Og sidst men ikke mindst. På grund af energi-krisen (og generelt klima/bæredygtighed) installerer vi i 2023 en stor mængde solceller på vores mange tage.

 

Footer