Skip to the content

Nyd Kristi Himmelfartsferien i Jesperhus...

Et feriecenter og en blomsterpark pakket ind i solskin og forårsfarver byder velkommen til en miniferie i Kristi Himmelfart, der er fyldt op til randen med masser af underholdning til børnene, leg, aktiviteter og oplevelser for hele familien.

Du får det ikke for dig selv - for allerede nu er der sørget for en masse legekammerater til børnene for der er FÅ LEDIGE enheder tilbage og flere er allerede udsolgte!

Slå til NU hvis du vil være sikker på en plads!

Underholdning, aktiviteter, oplevelser og leg...

Der er sååå meget med inklusiv i din ferie i Jesperhus - hvad siger du til?
Blomsterpark med piratland, legeland, Hugos legeland, 4D-bio, Dinos junglesti, smukke blomster, hoppepude, klappegeder, ponyridning og show med Hugo og vennerne og meget mere. Et feriecenter med Hugos Badeland, Zik & Zaks Abeland, masser af legepladser, Trælstårn, golfbane, fiskesø, shows og meget mere.  

Bor du i en af vores faste enheder, så er ferien altid inklusiv slutrengøring, el, vand og varme og så får du udleveret vores nye spil Rødspætte & Romkugles Skattejagt ved ankomst.

Gå ikke glip af noget - se aktivitetsplanen her.

Ferie og VILDT billigt sæsonkort...

Book en ferie online senest den 21. maj 2023 og opgradér til et sæsonkort i bookingprocessen for KUN DKK 25,- pr. person.
(Normalprisen er DKK 170,- pr. person).