Bestil årets julegave

Så er der åbnet op for bestilling af årets julegave til børnene. 

Læs mere om gavens indhold og bestil online. Du betaler kun for forsendelsesomkostningerne. 

Der er et begrænset antal og der var UDSOLGT sidste år, så vi anbefaler at være på tasterne hurtigt. 

Gaverne er pakket og klar... Og i år kan du være ekstra heldig!

Julegaverne er pakket og klar til at blive sendt ud, så snart alle bestillinger er landet og bearbejdet i pakkeriet.

I år sender vi ud med PostNord og taster du rigtigt i dine kundeoplysninger, så er der også track and trace på, så du kan se, hvornår din ordre bliver sendt.

Alle julegaverne sendes i løbet af november og vil lande inden den 1. december. Den kommer altså ikke dagen efter du trykker bestil, da alle pakkerne sendes samtidigt. Hold derfor øje med Facebook, hvor vi vil informere om alt er blevet sendt!

Mor koordinér lige med far, hvem af jer, der bestiller - og tag jer god tid til at udfylde adresseoplysningerne med korrekt navn og adresse, så er træfsikkerheden for levering meget større!
 
Undlad venligst at bestille julegaven online og derefter hente den i Jesperhus. Den kan bare hentes, så længe lager haves.

Kommer du på en juleweekend, så udleveres julegaven til alle børn ved ankomst sammen med en nissehue. Har du et juleophold i december og ønsker du gaven tidligere, så kan det være en god idé at bestille.

Skal du bestille til flere børn, så betales der forsendelsesomkostninger pr. enhed, da gaverne allerede er pakket og sendes separat. Skal barnets navn stå på julegaven og bestiller du til flere børn, så lav flere særskilte bestillinger med det korrekte navn og adresse. 

Find ud af her, hvorfor du i år kan være ekstra heldig!

  • Julegave2023 Pakket
  • Spar
  • Pakning2
  • Minibog
  • Træls-Jul-opgavehæfte_optimeret.jpg

    Example title

  • Sendt 01
Footer