https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/y0jmdilk/2.jpg

Køb billetter

Køb billetter til entréen i blomsterparken og spring køen over ved indgangen.

Køb dagsbilletter online

Billetter til blomsterparken kan købes online

Benyt muligheden for at gå direkte ind med vores digitale dagsbilletter. Du kan købe billetterne til entréen online og få dem tilsendt som mail, derefter printe ud eller scanne direkte fra mobilen. 

Stregkoden på billetterne scannes ved indgangen til blomsterparken.

Køb billetter
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/gsfdhica/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_030_1920px.jpeg

Besøg blomsterparken og spring køen over

Efter ankomst til blomsterparken kan billetter scannes direkte ved indgangen. 

På billetterne findes en stregkode. Denne skal blot scannes ved møllerne ved indgangen til blomsterparken og så er der adgang til timevis af forlystelser og oplevelser.
 

Køb billetter
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/3agldnou/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_067_1920px.jpeg

Dagstur til blomsterparken

Blomsterparken er et skønt udflugtsmål for en dagstur med hele familien. Der er noget for både store og små.

Blomsterparken er nordens største af sin slags og har masser af skønne blomster i kreative og fantasifulde opstillinger.

Der er også propfyldt med oplevelser og aktiviteter for børnene i forlystelsesparken med parkens legeland, klappegeder, ponyridning, togtur med jernhesten, Dinos junglesti, junglen, Hugoland, 4D-biograf og piratland - alt det og meget mere giver sammen med de populære Hugoshows timevis af underholdning.

Mere om blomsterparken

Nyd en dag i blomsterparken

Besøg Blomsterparken og oplev legelandet, den vilde jungle med dyrene, 4D-Biografen, Piratlandet, Hugoland, Dinos Junglesti og shows med Hugo og Rita - og en masse andre spændende aktiviteter.

Køb entrébillet her
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/ekul3vjj/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_265_2500px.jpeg

Forlystelser - aktiviteter - oplevelser

Masser af oplevelser venter under dit besøg i blomsterparken

Oplev piratforlystelserne i piratlandet, grav efter guld i legelandet, klap en ged på gedebjerget eller nyd alle de smukke blomster, der er overalt. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/nkiesqur/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_168_1920px.jpeg

Kom igen og igen med et sæsonkort

Har I lyst til at besøge blomsterparken igen og igen, så er der mulighed for at købe et sæsonkort, der giver adgang til blomsterparken hele sæsonen sammen med en masse andre fordele hos vores mange samarbejdspartnere.

Læs mere om sæsonkort og køb her
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/rzun4yqg/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_042_1920px.jpeg

Shows og underholdning

Masser af skønne oplevelser venter under et besøg i blomsterparken. Er du til show med Hugo og vennerne eller er det forlysterne eller blomsterne der trækker?

Læs mere om aktiviteter
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/bpzfalrz/dinocamp_2023_01_1920px.jpeg
Tilmeld nyhedsbrev

Modtag nyheder og gode tilbud i vores nyhedsbrev.

Tilmeld
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/0pmjio01/stone-50.png

Jesperhus - ferie for børn og deres forældre

Footer