Skip to the content

Vi har gjort det nemt

Køb dagsbilletter online

Besøg blomsterparken og spring køen over

Benyt muligheden for at gå direkte ind med vores digitale dagsbilletter. Du kan købe billetterne til entréen online og få dem tilsendt som mail, derefter printe ud eller scanne direkte fra mobilen. 

Stregkoden på billetterne scannes ved indgangen til blomsterparken.

Dagstur til blomsterparken

Blomsterparken er et skønt udflugtsmål for en dagstur med hele familien. Der er noget for både store og små.

Blomsterparken er nordens største af sin slags og har masser af skønne blomster i kreative og fantasifulde opstillinger.

Der er også propfyldt med oplevelser og aktiviteter for børnene i forlystelsesparken med parkens legeland, klappegeder, ponyridning, togtur med jernhesten, Dinos junglesti, junglen, Hugoland, 4D-biograf og piratland - alt det og meget mere giver sammen med de populære Hugoshows timevis af underholdning.

Masser af fordele

Kom igen og igen med et sæsonkort

Har I lyst til at besøge blomsterparken igen og igen, så er der mulighed for at købe et sæsonkort, der giver adgang til blomsterparken hele sæsonen sammen med en masse andre fordele hos vores mange samarbejdspartnere.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.