Skip to the content

Kort over Blomsterparken

Masser af børnevenlige oplevelser venter i vores skønne Blomsterpark.

Indgang

Her finder I billetkontoret med ind- og udgangen.

Soft ball skydetelt

Skyd med bløde softballs efter dine forældre, børn eller venner. Det er sjovt og ganske ufarligt. Ligesom alt andet i parken er det helt gratis når du bor i Jesperhus Feriepark eller når entréen er betalt. Ved skydeteltetet finder du også borde til medbragt mad.

Jungleshoppen

Jungleshoppen er fyldt med souvenirs, brugskunst og masser af Hugo merchandise. Har du sæsonkort til Jesperhus, giver vi 15% rabat (excl. frimærker, slik, cigaretter, logovarer mv.)

Parkering

Jungleland med zoo

6000 m2 indedørs Jungleland med Hugoland for de mindste, Tarzansti for de større, 4D-biograf med tre forskellige film og en stor Zoo med fritgående dyr.

Når du bor i Jesperhus Feriepark, har entrébillet eller sæsonkort, er det gratis at besøge Junglen - som er en del af Parken.

4D-Biograf

Kunne du tænke dig at spille nogle af rollerne i en rigtig god film? Så tag hele familien med i vores 4D-biograf og få levende biografoplevelser for alle sanser.

Piratkroen

Piratkroen ligger i parken og byder i dagtimerne på mexikansk-inspireret frokostbuffét med alt hvad hjertet begære. Om aftenen står den på Pirat-Dinnershow for hele familien. 

Pirat-Dinnershow er en stor succes. Oplev Piratshowet med mad- og drikke, diplom, bandana og skattejagt - altsammen til én pris - fra kl. 17.30-20.30.

Bestil plads på tlf. 9670 1400 eller i Piratkroen.

H.C. Andersens Eventyrhave

I H.C. Andersens Eventyrhave kan du og din familie gå en tur blandt de mange eventyrsfigurer, dekoreret i blomster og læse de bedste af Hr. Andersens fortællinger. Smut også en tur forbi Café Klodshans, som byder på bl.a. kager, hjemmebrygget kaffe, pandekager mv.

Café Klodshans

Café Klodshans ligger smukt i forbindelse med H.C. Andersens Eventyrhave. Her kan du nyde en kope kaffe eller den popuære pandekagebuffet i hyggelige omgivelser.

Kaktussen

I "Kaktussen" kan du nyde din medbragte mad i højsæsonen. Lukket i lavsæsonen - her henviser vi til teltet.

Rosenhaven

Gå en tur i Rosenhaven som er fyldt med flotte, farverige og yderst velduftende Roser.

Hoppepuder

Hop lige så tosset du vil på den store eller den lille hoppepude. Alle er velkomne - også forældrene!

Scenen

Her optræder Hugo og Rita hver weekend og hele sommeren.

Inspirationshaven

Langs Danmarks længste vandfald er inspirationshaven anlagt. Her kan du finde inspiration og idéer til din egen have.

Blomster-oversigtskort
I Inspirationshaven kan du på oversigtskortene læse dig frem til, hvad de mange planter hedder. Alle planter i Inspirationshaven er stauder (dvs. flerårig planter). Noter navnene på planterne og lad dig inspirere til din egen have.

Kaptajn Kølhalers kapringstogt

Tag familien med på kapringstogt blandt eksotiske fugle, aber, skatte og pirater. Alle er velkomne, og det er gratis når du bor i Jesperhus Feriepark eller når entréen er betalt!

Grill-selv område

Medbring kødet hjemmefra og hyg dig omkring de tre store gasgriller i Grill-selv området.

Ponyfortet

Leg cowboy på ponyfortet!
Ponyridningen er for børn og skal ske i følge med en voksen.

Bilbane

Lad dit barn prøve at køre bil!
På bilbanen kan de helt små få lov at køre bil - dog i følge med en voksen.

Bumber Boats

Bumber Boats er en lille forlystelse, men rigtig populær for de mindste. Børnene kan selv styre båden og kan ikke falde i vandet. Aldersgrænsen er 2 - 7 år.

Krokodille Racereren

Krokodille-raceren er den nyeste forlystelse i piratland. Der kan være 2 personer i hver vogn, og man kan selv styre vognene ind og ud fra centrum.

Piratkarusellen

Piratkarrusellen ligger i Piratland og er tilladt for alle. I piratland finder du også, Kaptajn Kølhalers Kapringstogt, Krokodilleraceren, hoppepuder og Bumber Boats.

Motorcykler

Lad dit barn prøve at køre motorcykel! Motorcyklerne kører på el og er for mindre børn.

Buffalo Bill

I Buffalo Bill kan du få alt indenfor fastfood.

Rocky Mountain Ice

Hos Rocky Mountain Ice kan du få lækre isvafler, belgiske vafler og soft ice.

Guldgraveriet

I Guldgraveriet kan du grave efter guld og hvis du finder nok, kan du få dit guld presset til en "ægte" guldmedalje.

Kinesisk inspireret have

Den kinesisk inspirerede have har været en del af Blomsterparken næsten lige siden parken åbnede første gang for over 45 år siden. Her finder du et hav af smukke kinesisk inspirerede skulpturer og blomsterkreationer. Duft, se, nyd og bliv inspireret til din egen have.

Flaghøjen

Flaghøjen var noget af det første der blev bygget da Blomsterparken i sin tid åbnede for første gang. I dag står den stadig lige så prægtig som den gjorde det for 45 år siden da den blev bygget.

Jernhesten

Tag en dejlig, afslappende tur rundt i blomsterparken med vores tog, Jernhesten. Den kører alle dage hvor parken har åben og det er gratis.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.