https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/1selrg2p/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_007_1920px.jpeg

Godnatshow

En god afslutning på dagen

 - så sover man godt!

Flere aftener om ugen siger vennerne Hugo og Rita godnat til børnene på den bedst tænkelige måde. Nemlig med et ægte godnatshow på Trælsscenen på feriecenteret. Afslutningsvis giver karaktererne en kærlig godnatkrammer til børnene.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/zu1g1b21/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_012_1920px.jpeg

Hugo og Ritas godnatshow

Hugo, Rita og vennerne har forskellige godnatshows på programmet, så hvis du er på ferie i Jesperhus over flere dage, så kan du roligt tage løbehjulet hen til scenen flere aftener uden at blive skuffet.

Se tidsplan
  • Hugokram2.jpg
  • Hugokram1.jpg
  • TraelstaarnetGodnatshow2022.png
  • 2022_JuleGodnatshow_WEB.png

Underholdning på feriecenter og i blomsterparken

Et overflødighedshorn af skøn underholdning venter i en ferie på både feriecenter og i blomsterparken. 

Underholdningen er lavet varieret og der er noget for både store og små.

Showplan

Find alle shows i din ferie 

Godnatshows og vores andre shows spiller igennem hele sæsonen og du kan finde dem i vores aktivitetsplan - søg blot på datoen for din ferie og se, hvornår der er show.

Andre aktiviteter kan findes i vores aktivitetsplan

Se showplan

På ferie med shows og underholdning?

Er børnene klar til at få den blå eller røde bandana spændt på, så er der masser af gode feriemuligheder - også dem med pirattema.

Klar til ferie?

Oplev Jesperhus, hvor der er tid til at dykke ned i de mange børnevenlige oplevelser, der findes på både campingplads, feriecenter og i blomsterparken.

Børnevenlig ferie for hele familien

Nyd et ophold og bo i en af vores mange forskellige enheder, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til dine ønsker.

Footer