Skip to the content

Hugo Show

Mød dine helte i Parkens populære shows

Hugo Show er et helt unikt show, hvor dine helte Jungledyret Hugo og hans venner laver et hæsblæsende show med sang, dans, magi og poesi. Det meste af musikken er lavet i Jesperhus. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Hugo Show en sjov, rørende oplevelse, som man kan være sammen om som familie.

For hele familien

Hugo Show

Hverdage: Kl. 15.45
Weekender og skoleferie: Kl. 12.00, 13.00, 15.00 og 16.00

OBS: Vi giver desværre ikke autografer og krammere i år pga. Covid-19. 

I en coronatid gennemføres Hugo-Show med gældende afstandskrav og restriktioner

Oplev Hugo Show

Når du besøger Jesperhus kan du både opleve Hugo Show, hvis du er dagsgæst i Blomsterparken eller hvis du bor på feriecenteret.

Er du mere til underholdning med

Pirater - Arrrghh - se vores Piratshow

Tag familien med til et af vores festlige piratshows, hvor du får masser af god mad og underholdning. 

Ferie med underholdning i børnehøjde

Ferier med glade børn giver glade forældre

I Jesperhus er en naturlig del af en skøn ferie med børn fyldt med fantastisk underholdning for hele familien. Derfor har du og familien mulighed for at opleve vores skønne figurer og deres univers helt tæt på til både Hugo Shows og Piratshow

Mange af vores gæster ser i forvejen med på YouTube eller i vores film app og følger figurerne tæt der. Det er derfor altid fantastisk at se, hvordan børnene reagerer, når de selv får mulighed for at opleve universet i Jesperhus. Det giver børnene en helt unik ferieoplevelse sammen med familien.

De fleste aktiviteter i Jesperhus vil være en del af en større fortælling og i samme univers. På den måde kan børnene rigtigt få aktiveret fantasien og sætte legen i gang. 

Du kan vælge at overnatte i en af vores tematiserede feriehytter - Hugos Legehytter, Hugos Junglehytter, pirathytter eller pirathuse, så ferien bliver fuldendt og vil med garanti give børnene store smil på læberne. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.