Børnenes favoritter åbner i igen!

06. jun. 2020

Abeland_7_2019_web.jpg

Denne pressemeddelese er netop udsendt!
Jubel i Jesperhus: Gør klar til at åbne alle aktiviteter i næste uge!
Der var jubel lørdag aften i Jesperhus Feriepark på Mors efter meldingen om, at regeringen nu åbner for blandt andet vand- og legelande fra på mandag. Det er nemlig to af parkens store oplevelser for landets børnefamilier.
- det at vi kan åbne Legelandet og Hugo´s Badeland gør, at vi nu har åbnet alle de aktiviteter, børnefamilierne glæder sig til at opleve under en ferie på Jesperhus, siger direktør Peter Overgaard, og fortsætter:
- åbningen vil ske under en række restriktioner, som vi ikke kender endnu. Men vi har håndteret alle de udfordringer, den nye situation har givet os indtil nu, så mon ikke vi også får løst de sidste, siger han.
Peter Overgaard påpeger, at Jesperhus selvfølgeligt følger alle retningslinjer fra myndighederne. For at kunne gøre det, er ferieparkens aktiviteter kun åben for feriecentrets beboere.
- herudover har vi besluttet, at alle de nye tiltag, vi har lavet som følge af Covid-19, herunder den nye halmlabyrint, hoppeborge, skattejagter, velkomstpakke til børnene og så videre, fastholdes selvom vi åbner for næsten fuld styrke, fortæller Peter Overgaard.
Åbner på mandag
Jesperhus Blomsterpark samt Jesperhus Feriepark åbner begge på mandag. I Jesperhus Feriepark er man klar til at tage imod de første gæster fra kl. 15.00.
- det hele er så nyt, at vi ikke når at få Hugo´s Badeland klar til mandag. Vandet skal varmes op, alt skal gøres ekstra rent og så videre. Men vi forventer at være klar i løbet af nogle dage, siger Peter Overgaard.
Han oplyser, at bookingerne lige nu går ekstra stærkt.
- nu er der kommet klarhed over, hvad børnefamilierne kan og må rejsemæssigt i sommerferien, og det har betydet mange bookinger. Man vi har stadig plads henover sommeren til de hurtige, siger Peter Overgaard.
Footer