Sæsonudsættelse til 20. maj pga. Corona-virus

16. mar. 2020

Junglehytte7.jpg

Jesperhus udsætter sæsonåbning til 20. maj 2020

Vi har besluttet at lukke Jesperhus helt ned indtil d. 20. maj 2020.

Det betyder at ca. 1.400 familier skal ombookes eller afbestilles inklusivt en total udsolgt Påskeferie.

Alle gæster i perioden kan få ombooket deres ophold til et senere tidspunkt eller få refunderet opholdets pris.

Da dette kommer til at betyde ekstra pres på resten af sæsonen (som også ser ud til at blive total udsolgt) har vi valgt at udvide sæsonen i den anden ende.

Vi indfører:

  • Juleweekender i november og december.
  • Vinteråbent 2020/2021.

De sidste par uger har været virkelig hårde. Vi er mange i Jesperhus, der ikke har kunnet sove om natten og været usikre på vores jobs og Jesperhus’ fremtid.

Det var derfor også en hård beslutning at skulle lukke ned for en marts og april, der (bogstaveligt talt) aldrig har været booket bedre og dermed skuffe en masse børn, der havde glædet sig til en ferie i Jesperhus.

Vi håber, mange af jer har lyst til at ombooke til senere på året og at vores initiativer med en udvidet efterårs/vinter-sæson kan redde noget af det tabte.

Pas på Jer selv derude og lad os sammen få styr på den her situation, så vi forhåbentligt kan nyde hinandens selskab fra 20. maj hvor selve Blomsterparken også åbner.

I kan ombooke via dette link

PS: Vi har sat vores show-team i FULD GANG med at lave ekstra underholdning til børnene på Youtube og i vores Film App den næste måned. Så kan børnene i det mindste underholdes lidt der.

Se facebook-opslag her

 

 

Footer