Skip to the content

Sæsonudsættelse til 20. maj pga. Corona-virus

Jesperhus udsætter sæsonåbning til 20. maj 2020

Vi har besluttet at lukke Jesperhus helt ned indtil d. 20. maj 2020.

Det betyder at ca. 1.400 familier skal ombookes eller afbestilles inklusivt en total udsolgt Påskeferie.

Alle gæster i perioden kan få ombooket deres ophold til et senere tidspunkt eller få refunderet opholdets pris.

Da dette kommer til at betyde ekstra pres på resten af sæsonen (som også ser ud til at blive total udsolgt) har vi valgt at udvide sæsonen i den anden ende.

Vi indfører:

  • Juleweekender i november og december.
  • Vinteråbent 2020/2021.

De sidste par uger har været virkelig hårde. Vi er mange i Jesperhus, der ikke har kunnet sove om natten og været usikre på vores jobs og Jesperhus’ fremtid.

Det var derfor også en hård beslutning at skulle lukke ned for en marts og april, der (bogstaveligt talt) aldrig har været booket bedre og dermed skuffe en masse børn, der havde glædet sig til en ferie i Jesperhus.

Vi håber, mange af jer har lyst til at ombooke til senere på året og at vores initiativer med en udvidet efterårs/vinter-sæson kan redde noget af det tabte.

Pas på Jer selv derude og lad os sammen få styr på den her situation, så vi forhåbentligt kan nyde hinandens selskab fra 20. maj hvor selve Blomsterparken også åbner.

I kan ombooke via dette link

PS: Vi har sat vores show-team i FULD GANG med at lave ekstra underholdning til børnene på Youtube og i vores Film App den næste måned. Så kan børnene i det mindste underholdes lidt der.

Se facebook-opslag her

 

 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.