Skip to the content

Billige 1-dags ophold i hytte i sommerferien

Supertilbud: 1 overnatning i Jesperhus i sommerferien inklusiv piratshow med adgang til aktiviteter og underholdning på ankomst og afrejsedagen

Overrask børnene med en drøm af en smuttur til Jesperhus i sommerferien med mulighed for masser af skønne oplevelser - SNUP 1 overnatning for 4 personer i en B- eller C-hytte med piratshow inkluderet i prisen.

Der er ledige 1-dags ophold på disse udvalgte dage:

11/7-12/7 - 1 ledig UDSOLGT
18/7-19/7 - 7 ledige UDSOLGT
22/7-23/7 - 1 ledig UDSOLGT
23/7-24/7 - 2 ledige UDSOLGT
25/7-26/7 - 3 ledige UDSOLGT
28/7-29/7 - 1 ledig UDSOLGT

Normalpris for opholdet op til DKK 2.570,-
Din pris DKK 1.698,-
Du SPARER op til DKK 872,-

Der er mulighed for overnatning i en B- eller C-Hytte alt efter tilgængelighed på de ovenstående datoer.

Du og familien får adgang til underholdning og aktiviteter i parken og feriecenteret på både ankomst- og afrejsedagen. Tag f.eks. en dukkert i Hugos badeland, se dyrene i Junglezoo, oplev 4D bio, mød Hugo og vennerne til Hugoshow, leg i Zik og Zaks Abeland, fang en fisk i fiskesøen, tag en tur med jernhesten, bliv pirat på piratlegepladsen, prøv halmballelabyrinterne og så meget andet. Derudover kan I opleve vores fantastiske piratshow, hvor adgang for 4 personer er inkluderet i prisen. Oplevelserne er mange og de venter bare på jer!

På ankomstdagen må faciliteterne, aktiviteter og underholdning benyttes allerede fra kl. 10:00. Nøgler udleveres og der gives adgang til hytten kl. 15:00. Der er skal tjekkes ud af hytten kl. 10:00 på afrejsedagen, men alle aktiviteter må benyttes resten af dagen.

Der er plads til op til 6 personer i en hytte – ønsker I at overnatte flere end 4 personer koster dette yderligere DKK 248,- pr. person inklusiv piratshow.

Læs mere om vores hytter her: https://www.jesperhus.dk/overnatning/feriehytter/

Der er allerede rift om de ledige hytter - tilbuddet udbydes efter først til mølle princippet.

BOOK NU på telefon: 9670 1400.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.