Jesperhus vinder 2 priser til Børn i byen 2021

22. nov. 2021

bib2021_01.jpg

I dette års prisuddeling hos Børn i byen har vi vundet prisen for årets online underholdning og årets børnevenlige ferie

Vi er så stolte over, at vi kan levere kvalitetsunderholdning på YouTube til børnene, som de elsker at se. Vi elsker at fortælle historier med alle vores figurer og så varmer det ekstra meget, når vi også bliver kåret som årets børnevenlige ferie.

Årets online underholdning

850+ videoer på YouTube eller mere end 92 timer underholdning

Vi er så stolte over at blive kåret som årets online underholdning for vi nyder virkelig at producere og underholde børnene og for vores underholdningsteam er det en fantastisk anerkendelse for de mange timers sjove arbejde.

Der er masser af skøn underholdning til børn, som ligger klar til hygge på vores YouTube-kanal og vi lover at fortsætte med at producere film for børnene elsker det.

Filmene kan også opleves uden afbrydelser i vores helt egen filmapp.

Årets børnevenlige ferie

I Jesperhus elsker vi børn og deres familier

Så er det altså bare ekstra skønt at blive værdsat tilbage. Tak til alle jer, der har stemt på os - og tak for prisen som årets børnevenlige ferie. Det varmer i vores feriehjerter. 

Ferien med børn skal være fyldt med masser af underholdning og gøre børnene glade og fylde dem med gode oplevelser. Der skal være plads til leg og underholdning for både store og små og det arbejder vi på realisere hver dag, så ferier bliver nydt i børnehøjde og med masser af smil og fyldt med ferieglæde.

Find din næste børnevenlige ferie

Book online NU - børnene vil elske det

Book familiens børnevenlige ferie i Jesperhus og få adgang til masser af aktiviteter, oplevelser og underholdning. 

Vores ferieophold er populære, så det er en god idé at booke i god tid. 

Er I til hytteferie, feriehuse, pirathuse eller ferie i hugotelt eller egen campingvogn?

Footer