Ny direktør lander drømmejobbet i Jesperhus

18. mar. 2024

Henrik Munksgaard Jesperhus

Jesperhus henter ny direktør med erfaring fra LEGOLAND

Jesperhus Feriepark, der er børnefamiliernes foretrukne danske feriested, har ansat Henrik Munksgaard som ny direktør fra den 1. juni 2024. Han kommer fra en stilling som COO i MCH i Herning og har blandt andet arbejdet som Park Operations Director i ni år i LEGOLAND i Billund.

Jesperhus har de senere år gennemgået en fantastisk udvikling, der fortsætter de kommende år. Den er kendetegnet med udvikling af børneoplevelser i verdensklasse, hvor man forbinder børnenes oplevelser ved fysiske besøg med et helt unikt digitalt univers. Jesperhus har rundet 200 mio. visninger på YouTube af de drønpopulære historier med parkens figurer og er dermed landets største kommercielle udbyder af gratis kvalitetsunderholdning til børnene. 

- Stillingen som direktør for Jesperhus, der bedst kan betegnes som Skandinaviens Disney, er en af de mest spændende indenfor branchen i Danmark. Vi har haft en række stærke kandidater i spil til stillingen. Jeg er utrolig glad for, at Henrik har takket ja til stillingen. Han har en bred erfaring fra blandt andet LEGOLAND og restaurationsbranchen, som kommer til at bidrage til den fortsatte udvikling af Jesperhus, siger Johan Söör, koncernchef i First Camp og bestyrelsesformand i Jesperhus Feriepark.

Den nye direktør glæder sig til at tiltræde det nye job på Mors. 

- Jeg har over en årrække, med beundring, fulgt Jesperhus fra sidelinjen og set den fantastiske udvikling Jesperhus har været igennem. En udvikling hvor karaktererne fra det digitale univers, bliver bragt til live i den tematiserede overnatning, liveshowene, alle aktiviteterne og nu er blevet en integreret del af den smukke park og de lokale omgivelser. Samtidig med en medarbejderstab, der virkelig forstår at levere fantastiske oplevelser til vores mange gæster. Derfor er det med stor glæde, at jeg går ind til opgaven med at skulle stå i spidsen for Jesperhus og fortsætte denne udvikling, siger Henrik Munksgaard.

Henrik Munksgaard tiltræder sit nye job den 1. juni 2024. 

Yderligere information:
Johan Söör, koncernchef i First Camp og bestyrelsesformand i Jesperhus Feriepark

Henrik Munksgaard, tiltrædende direktør for Jesperhus Feriepark

Footer