Skip to the content

Leder du efter tilbud

Find de bedste tilbud på overnatning i ferier, miniferier og helligdage

Få mere information om overnatning i Jesperhus på feriecenteret med ophold i hytte, temahytter, feriehuse eller i campingvogncampingpladsen i de forskellige ferier og helligdage. Ferie med børn er fantastisk i Jesperhus med masser af gratis oplevelser for både store og små. I 2023 er vi klar til at modtage gæster allerede fra vinterferien med start fra fredag i uge 6. 

Så er det nu

Book din ferie i 2023

Og få det helt nye familiespil Skattejagt ved ankomst til din ferie i 2023.

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

✓ Zik og Zaks Abeland 

Hold dig opdateret!

Hvis du gerne vil sikre dig, at du modtager vores nyeste tilbud og nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi lover at sende dig relevante nyheder, men pas på - du kan let blive fristet!

Se vores priser

Vil du gerne vide, hvad det koster at overnatte i en hytte i industriferien - eller hvad det koster at komme i badeland i foråret? Klik dig rundt på vores prisside og bliv klogere!

Tilbud for alle

Vi har forsøgt at gøre det overskueligt at se, hvad det koster at komme på besøg i udvalgte ferier og helligdage. Jesperhus har et tilbud for de fleste - om du helst vil afsted til (u)hyggelig Halloween, den chokoladerige Påske eller måske boltre dig på en fast plads, som du kan kalde din i månedsvis?

Tag et smugkig

Tak et smugkig på Jesperhus og forbered dig på dit næste besøg. Du kan komme helt tæt på vores faciliteter og overnatningsenheder på vores forskellige oversigtskort.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.