Skip to the content

Påskeferie 2023

Dejlig ferie i påsken - overnatning i Jesperhus

Vi tilbyder forskellige ferieophold i påsken 2023 - find en miniferie med 2 eller 5 overnatninger - eller nyd en længere påskeferie med 7 overnatninger i egen campingvogn fra mandag til mandag.

Søg efter mulige ophold i påskeferien i søgeboksen øverst på siden. Sæt ankomstdagen til onsdag den 5. april 2023 og vælg den ønskede overnatningstype og antal personer.

Book den mest populære miniferie i påsken med 5 overnatninger

Oplev en miniferie i påsken 2023 i Jesperhus med 5 overnatninger på feriecenteret og få adgang til masser af aktiviteter, der får smilet helt frem på børnelæber. 

Prisen er inklusiv el, vand og varme - bor du i en af vores mange udlejningsenheder er slutrengøring også inklusiv.

Slå til NU!

Kun få ledige ferier i Påsken 2023

Påskeferien er populær i Jesperhus og der er derfor kun få ledige enheder tilbage i Påsken 2023, så book en plads til campingvognen eller enhed, mens der stadig er et (lille) udvalg!

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Legeland der kan nydes indenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Campingplads & feriecenter med mange

Overnatningstyper - hvad passer dig?

Er du mest til at få fødderne helt ned i græsset og opleve campinglivet på en af Danmarks største campingpladser - eller vil du hellere overnatte i en af vores store feriehuse, der opleves som et sommerhus og har plads til den helt store familie.

Find den overnatningstype, der passer til din familie under et ophold på feriecenteret.

Alle de skønne

Aktiviteter i Påsken

Masser af underholdning, aktiviteter og oplevelser i børnehøjde hele Påsken - find alle de mange tilbud i vores aktivitetsplan. 

Påskeferie i Danmark 2023

Påsken er en dejlig tid, som kan tilbringes i hyggeligt selskab med hele familien med overnatning i feriehus, hytter eller campingvogn på feriecenteret. 

Påskeferien i Danmark 2023 starter, når skolerne får fri fredag den 31. marts 2023 og løber frem til mandag den 10. april 2023. 

I Jesperhus har du mulighed for at finde ferieophold med både 2, 5 og 7 nætters overnatning i Påsken 2023.

 

Hytteferie i påsken

Skal det være hyggeligt, så er en hytteferie i påsken en skøn måde at holde ferie på.

Vores feriehytter finder du i forskellige udformninger og både som tematiserede og almindelige hytter. Fælles for hytterne er, at der er plads til 6 personer for overnatning og rengøring er inklusiv i prisen. Du kan finde hytter med pirattema og hytter med Hugo-tema. Disse skønne hytter giver børnene en fantastisk oplevelse, hvor leg og overnatning smelter sammen. Skal børneferien være helt i top, så kan børnene opleve figurerne til Hugo-shows eller Piratshows

 

Påske i feriehus

Er du til luksus og mere plads?

På feriecenteret finder I de dejlige feriehuse med plads til den store familie. Der er 8 sovepladser, så 2 familier kan bo sammen - eller måske skal bedsteforældrene med på påskeferie. I finder også vores tematiserede pirathuse med plads til 10 personer. Begge overnatningstyper er skønne sommerhuse placeret helt centralt i Jesperhus. Pirathusene har indbyggede legefaciliteter til børnene, som helt sikkert vil bringe det store feriesmil frem. 

 

Påskeferie med camping på den skønneste campingplads

Er det tid til at få campingvognen spændt efter bilen og lade børnene få en oplevelse de sent glemmer?

I Jesperhus finder I en af Danmarks største campingpladser med et væld af fantastiske aktiviteter, der giver rig mulighed for at få skruet op for oplevelserne sammen i familiens campingvogn. På vores dejlige campingplads finder i både badeland, legepladser, legeland, minigolf og med adgang til junglezoo, Hugoland og meget mere. 

Drømmer du om en dejlig campingferie i Jylland i Påsken 2023, så har du mulighed for at opstille campingvognen i Jesperhus. Vi har pladser i kuperet, opvokset og åbent terræn på campingpladsen og du finder både plads til den lille og store campingvogn.