Skip to the content

Påskeferie 2023

Dejlig ferie i påsken - overnatning i Jesperhus

Vi tilbyder forskellige ferieophold i påsken 2023 - find en miniferie med 2, 3, 5 eller 7 overnatninger. 

Søg efter din mulige ophold i påskeferien i søgeboksen øverst på siden. Sæt ankomstdagen til onsdag den 5. april 2023 og vælg den ønskede overnatningstype og antal personer.

Book den mest populære miniferie i påske med 5 overnatninger

Oplev en miniferie i påsken 2023 i Jesperhus med 5 overnatninger på feriecenteret og få adgang til masser af aktiviteter, der får smilet helt frem på børnelæber. 

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Campingplads & feriecenter med mange

Overnatningstyper - hvad passer dig?

Er du mest til at få fødderne helt ned i græsset og opleve campinglivet på en af Danmarks største campingpladser - eller vil du hellere overnatte i en af vores store feriehuse, der opleves som et sommerhus og har plads til den helt store familie.

Find den overnatningstype, der passer til din familie under et ophold på feriecenteret.

Påskeferie i Danmark 2023

Påsken er en dejlig tid, som kan tilbringes i hyggeligt selskab med hele familien med overnatning i feriehus, hytter eller campingvogn på feriecenteret. 

Påskeferien i Danmark 2023 starter, når skolerne får fri fredag den 31. marts 2023 og løber frem til mandag den 10. april 2023. 

I Jesperhus har du mulighed for at finde ferieophold med både 2, 3, 5 og 7 nætters overnatning i Påsken 2023.

 

Hytteferie i påsken

Skal det være hyggeligt, så er en hytteferie i påsken en skøn måde at holde ferie på.

Vores feriehytter finder du i forskellige udformninger og både som tematiserede og almindelige hytter. Fælles for hytterne er, at der er plads til 6 personer for overnatning og rengøring er inklusiv i prisen. Du kan finde hytter med pirattema og hytter med Hugo-tema. Disse skønne hytter giver børnene en fantastisk oplevelse, hvor leg og overnatning smelter sammen. Skal børneferien være helt i top, så kan børnene opleve figurerne til Hugo-shows eller Piratshows

 

Påske i feriehus

Er du til luksus og mere plads?

På feriecenteret finder I de dejlige feriehuse med plads til den store familie. Der er 8 sovepladser, så 2 familier kan bo sammen - eller måske skal bedsteforældrene med på påskeferie. I finder også vores tematiserede pirathuse med plads til 10 personer. Begge overnatningstyper er skønne sommerhuse placeret helt centralt i Jesperhus. Pirathusene har indbyggede legefaciliteter til børnene, som helt sikkert vil bringe det store feriesmil frem. 

 

Påskeferie med camping på den skønneste campingplads

Er det tid til at få campingvognen spændt efter bilen og lade børnene få en oplevelse de sent glemmer?

I Jesperhus finder I en af Danmarks største campingpladser med et væld af fantastiske aktiviteter, der giver rig mulighed for at få skruet op for oplevelserne sammen i familiens campingvogn. På vores dejlige campingplads finder i både badeland, legepladser, legeland, minigolf og med adgang til junglezoo, Hugoland og meget mere. 

Drømmer du om en dejlig campingferie i Jylland i Påsken 2023, så har du mulighed for at opstille campingvognen i Jesperhus. Vi har pladser i kuperet, opvokset og åbent terræn på campingpladsen og du finder både plads til den lille og store campingvogn. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.