Skip to the content

Der er gang i bookingerne for sommerferien

Book mens der stadig er ledigt

Drømmer du om en ferie med børnene i Jesperhus i sommerferien 2021, så kan der være en god idé i at booke snart, da de længere ophold i feriehuse, pirathuse, pirathytter og hytter bookes i højt tempo og i perioder allerede er udsolgte. 

Læs mere om enhedstyperne

Hytte, pirathus, feriehus, familietelt eller egen campingvogn

Skal sommerferien opleves i Jesperhus i et feriehus, pirathus, hytte, familietelt eller egen campingvogn? Find den overnatningstype, der passer til din familie under et ophold på feriecenteret.

Uanset hvilken overnatningstype, I vælger til Jeres sommerferie i 2021, så leverer vi alle de bedste ingredienser til en fantastisk ferie. 

Skal børne underholdes i sommerferien?

Mangler du den sidste undskyldning for at vælge en ferie i Jesperhus til sommer? Vi hjælper dig gerne...

En ferie fyldt med underholdning og aktiviteter i børnehøjde er det, der bringer smilet frem i alle familier. I Jesperhus er der fuld tryk på både aktiviteter og underholdning for børnene hele sommeren. Der er masser af gratis aktiviteter inkluderet i prisen på et ophold og oplevelserne venter.

Masser af skønne

Aktiviteter på feriecenteret

Feriecenteret er fyldt med masser af aktviteter for børn. Du finder gode legepladser og rig mulighed for børneleg og glade børn. Oplevelserne venter i alle de børnevenlige aktiviteter fordelt over hele campingpladsen. 

Se vores

Aktivitetsplan

Find aktuelle daglige aktiviteter i parken og feriecenteret i vores aktvitetsplan.

Fri leg og

Aktiviteter i parken

Er du gæst på feriecenteret, så har du gratis adgang til parken, hvor masser af skønne og børnevenlige aktiviteter venter. Er du til legeland, forlystelser eller 4D biograf? Oplevelserne venter!

Følger børnene med på YouTube, så bliver det gensynsglæde, når de møder figurerne og universerne i Jesperhus. 

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Læs mere om vores

Forebyggende tiltag under COVID-19

Vi har samlet alle relevante informationer i forhold til forebyggende tiltag og myndighedernes restriktioner i forbindelse med COVID-19, så du kan få et trygt og sikkert ophold i Jesperhus. 

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.