Skip to the content

Sommerferie 2024

Få en fantastisk sommerferie i Danmark i 2024

Vi elsker at få besøg af børnefamilier i sommerferien og dele ud af de bedste ferieoplevelser, som vi kan trylle frem. For os handler det om, at skabe fantastiske ferieminder gennem dejlige oplevelser for hele familien og hvor alle kan være med. Vi har derfor masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle igennem hele skoleferien og ungerne vil elske det. 

Søg efter din sommerferie i søgeboksen øverst på siden. Sæt ankomstdagen til den ønskede dato og vælg overnatningstype og antal personer.

Er du til overnatning i feriehuse, tematiserede sommerhuse, hytter, telte, egen campingvogn på campingpladsen i sommerferien, så har vi noget, der passer til dig.

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Husk også

Du får mere med

Strøm, vand, varme og slutrengøring er inkluderet i prisen på dit ophold, når du holder ferie i en af vores faste enheder. Kommer du i egen campingvogn eller autocamper, så er strøm og vand inklusiv i prisen.

Læs mere sommerferiens enhedstyper

Sommerferie i feriehytte, junglehytte, pirathytte, feriehus, pirathus eller egen campingvogn

Er du til pirathus, feriehytte, lejet telt, egen campingvogn på campingpladsen, hugotelt eller feriehus? Find den rigtige overnatningstype til en dejlig sommerferie i Jesperhus.

Overnat i hytte, telt eller campingvogn og find den ferieform, der passer til din familie. Uanset hvad I vælger, så sørger vi for at krydre sommerferien med masser af oplevelser og aktiviteter, så ferien med børnene bliver med masser af smil på læben.

Drømmer du om

Underholdning til børnene i sommerferien?

Sommerferien i Jesperhus er fyldt med masser af børnevenlig underholdning, så børnene får en fantastisk ferie. 

Glade børn = glade forældre. 

Sommerferien byder på masser af underholdning og aktiviteter lavet til børn og de fleste er allerede inkluderet i prisen på dit ferieophold.

Find alle de børnevenlige

Aktiviteter på feriecenteret i sommerferien

Du finder masser af aktiviteter overalt på feriecenteret i hele sommerferien. Børnene kan lege på legepladser, i Zik og Zaks Abeland eller pjaske med vand i Hugos Badeland

 

Se vores

Aktivitetsplan i sommerferien

Du kan finde de aktuelle aktiviteter i sommerferien for feriecenter og park i vores aktvitetsplan.

Aktiviteter i parken i sommerferien

Bor du på feriecenteret i sommerferien, så er parken stedet, hvor vi sætter fuld gas på underholdningen. Der er masser af børnevenlige aktiviteter og oplevelser og som gæst kan du besøge parken helt gratis.

Drømmer børnene om at opleve Hugo, Rita og vennerne - besøge junglen - lege i legelandet - prøve forlystelserne eller se film i 4D biograffen, så besøg parken i sommerferien, der er masser af aktiviteter for børnefamilien. 

Ser børnene med på vores YouTube-kanal, så har de mulighed for opleve figurerne og universerne i Jesperhus helt tæt på. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.