Skip to the content

Sommerferie 2021

Få en fantastisk sommerferie i Danmark i 2021

Vi elsker at få besøg af børnefamilier i sommerferien og dele ud af de bedste ferieoplevelser, som vi kan trylle frem. For os handler det om, at skabe fantastiske ferieminder gennem dejlige oplevelser for hele familien og hvor alle kan være med. Vi har derfor masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle igennem hele skoleferien og ungerne vil elske det. 

Søg efter din sommerferie i søgeboksen øverst på siden. Sæt ankomstdagen til den ønskede dato og vælg overnatningstype og antal personer.

Er du til overnatning i feriehuse, tematiserede sommerhuse, hytter, telte, en lejet campingvogn eller egen campingvogn i sommerferien, så har vi noget der passer til dig. 

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Park fyldt med børnegodter og fed underholdning

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

✓ Hugoshow hvor du kan opleve Hugo og Rita i deres es

Zik og Zaks Abeland indendørs legeland

Campingplads & feriecenter med mange

Overnatningstyper - hvad passer dig?

Er du mest til at få fødderne helt ned i græsset og opleve campinglivet på en af Danmarks største campingpladser - eller vil du hellere overnatte i en af vores store feriehuse, der opleves som et sommerhus og har plads til den helt store familie.

Find den overnatningstype, der passer til din familie under et ophold på feriecenteret.

Læs mere om vores

Forebyggende tiltag under COVID-19

Vi har samlet alle relevante informationer i forhold til forebyggende tiltag og myndighedernes restriktioner i forbindelse med COVID-19, så du kan få et trygt og sikkert ophold i Jesperhus. 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
 

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.