Skip to the content

Klar til ferie i Danmarks dejligste feriecenter

Book din næste ferie

Book din næste ferie hos Jesperhus lige her. Vi har gjort det så let som en leg og givet dig en oversigt over ferier og hellidage, vores overnatningsenheder og vores forskellige tilbud.

Book efter ferier og helligdage

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvad vi har ledigt i de forskellige ferier og helligdage, der ligger inden for Jesperhus' åbningstid, så se med herunder. Du vil blive ført direkte ind i vores søgemaskine og få vist, hvilke enheder der står og venter på dig og din kuffert.

Book efter favorit overnatningsenhed

Er du mest til græsgrønne fodsåler og åben himmel, eller er du mere til noget, der har et solidt tag? Du kan her danne dig et hurtigt overblik over vores forskellige overnatningsenheder. Klik dig ind på den, der trækker mest i din bookingfinger og bliv klogere på, om den er noget for dig. 

Book efter tilbud

Book efter tilbud! Du kan her dykke ned i de forskellige pakketilbud, vi har lavet til dig. Du får en hurtig oversigt over priser og varighed på ophold i de forskellige ferier og helligdage. 

Book aktiviteter

Book vores mange fede aktiviteter lige her!

Book din næste ferie i Danmark

Hvis du gerne vil holde din næste ferie et sted i Danmark, hvor dine børn vil have en fest, mens du kan nyde deres store smil og måske en lille slapper, så book en ferie hos Jesperhus. Jesperhus ligger i Jylland på Mors, der er en naturskøn ø i Limfjorden mellem Thy og Salling. 

Mors er nok en lille ø, men det betyder ikke, at der er mangel på hverken oplevelser eller sjov. Om du er gammel eller stadig bruger sut, er der noget at komme efter. Smukke naturoplevelser, historie, underholdning - og så er der selvføglelig Jesperhus.

Meget mere end en ferie i Jesperhus

Hvis du booker en ferie hos Jesperhus, så booker du ikke kun et sted at overnatte. Du booker en oplevelse. Oveni hatten får du nemlig gratis adgang til vores indendørs og udendørs badeland med Hugo-tema, du kan kvit og frit boltre dig i vores sjove legeland, du kan uden at betale en rød reje spejde efter dyr i vores 3000 mstore Zoo, og så får du fri adgang til vores store nyhed i 2019: Zik og Zaks Abeland! Derudover kan du selvfølgelig bruge vores skønne park, der flyder over med smukke blomster, sjove forlystelser og hygge i uendelige mængder. 

Udover de inkluderede fordele i et ophold hos Jesperhus, så har vi også gjort vores for, at et ophold for en børnefamilie bliver så let og hyggeligt som muligt. Vi har både en købmand, hvor I kan købe ind til dagens fornødenheder og et væld af spisesteder, hvis I ikke lige orker at svinge grøntsagsgryderne, og så har vi selvfølgelig pakket feriecenteret ind i sjove legepladser og aktiviteter. 

Fri adgang til

Hugos Badeland med rutschebaner, spa og andet sjov!

✓ Legeland der kan nydes både indenfor og udenfor

✓ Zoo på 3000 mmed fritgående dyr, fodringer og sjove shows 

Zik og Zaks Abeland NYHED 2019 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
 

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.