Danmarks bedste Badeland

Slip dit indre legebarn fri og kast dig ud i vores indendørs- og udendørs bassiner.

Vi lover hyggelig plaskeri i vores dejligt varme soppebassin for de mindste, vild rutschebaneleg for de lidt større og svalende spahygge for de største. 

Boende gæster har fri entré til Badeland.
Øvrige gæster kan købe entrébilletter i Badeland.

Bemærk at Badeland er lukket for ikke-boende gæster i helligdags- og skoleferier.

Har du sæsonkort, kan du læse om fordelene ved entré til Badeland her.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/meabdtsx/14.jpg

Velkommen til sjov i Hugos Badeland

Er du en ægte vandhund, så er Hugos badeland stedet med plask og vandleg for hele familien.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/kfoftp5x/6.jpg

Indendørs Badeland

Hugos Badeland ligger på Jesperhus Feriecenter kun 500 meter fra Blomsterparken. Her er alt hvad små og store vandhunde har brug for.

 • Stort bassin (1,25 m dybt overalt)
 • 28 grader bassin til store og små børn
 • 32 grader soppebassin for de mindste
 • 4 rutschebaner
 • Spabad, ca. 37 grader
Book ferie

Kom med rundt!

Velkommen til vores fantastiske Badeland! Her er rutschebaner, spabad, opvarmet børnepool, svømmebassin og den populære ubåd med kæmpeblæksprutten.

Du kan helt selv bestemme, om du vil boltre dig i vandet indenfor - eller udenfor. I Jesperhus har vi nemlig både et indendørs og et udendørs badeland og kan dermed sikre vandleg, om vejrudsigten melder høj sol eller tunge regnskyer. Hvis du bor på Jesperhus feriecenter, er der fri adgang til begge badeland, og hvis du ikke gør, er det muligt at købe sig adgang til en himmel af plaskeri.

 

 • Vandland_pige-pa_bank.jpg
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 151 1920Px
 • Vandland_slange3.jpg
 • Vandland_cafe2.jpg
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 109 1920Px
 • Diplomsvomning.jpg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/mgbney2w/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_152_1920px.jpeg

Udendørs Badeland

Det udendørs Badeland er åbent i perioden medio juni til medio august. På det 2000 m2 store område kan du boltre dig i følgende faciliteter:

 • 3 vandglidebaner
 • Stor ubåd med masser af sjove effekter
 • Blæksprutte med arme som rutsjebaner
 • Vandet er i de udendørs bassiner er opvarmet til 26 grader
 • Spabadet er opvarmet til 30 grader
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/xmieekui/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_165_1920px.jpeg

Havfruesvømning

Lær at svømme som en rigtig havfrue eller en farlig haj i Hugos Badeland. Vi har hajfinner og havfruehaler i flotte farver. Voksen påkrævet i vandet hvis barnet er usikker svømmer.

 • Deltagerantal: 8
 • Alder: 4-14 år
 • Pris: DKK 139,-
 • Tidspunkt: Morgenhold (Se aktivitetsplanen for klokkeslæt)
Book havfruesvømning

Badelandet er populært

Børnene elsker Hugos Badeland - og vi forstår dem godt

Vandleg, familiehygge og samvær langt væk fra hverdagen - det er sjovt og med masser af aktion, hvis man elsker den slags. Ellers er det afslappende og hyggeligt - både inde og ude.

 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 148 1920Px
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 149 1920Px
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 162 1920Px
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 106 1920Px
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 163 1920Px
 • Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 154 1920Px
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/uttl53su/29.jpg

Børn med badebleer

Børn der bruger badebleer skal bære Neopren Swim Nappy's over badebleen.

Neopren Swim Nappy's er en badebuks med tætsiddende kant i livet og ved begge ben der forhindre lækage.

Disse kan købes ved indgangen til Badeland. 

Badebleer udleveres gratis i Badeland. 

Aktiviteter på feriecenter og i blomsterparken

Masser af skønne aktiviteter venter dig, når du er færdig med at pjaske med vand i badelandet.

Både feriecenter og blomsterpark byder på et overflod af aktiviteter for både store og små.  

Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 157 1920Px

Ferie med børn i vandland

Ferien hvor den indre vandhund bliver sluppet løs

Timevis af våd underholdning for både børn og voksne i vandlandet, der krydret med alle de andre oplevelser på feriecenteret bliver til det bedste udgangspunkt for en skøn ferie.

Find oplevelser i aktivitetsplanen

Underholdning på feriecenteret

Oplev de underholdende hugoshow, når Jungledyret Hugo, Jesper Ged, Rita, Dino, Delle Kaj, Dr. Træls og vennerne underholder på Træls Scenen centralt på feriecenteret. 

Der er også mulighed for at få en godnatsang til godnatshows med karaktererne.

Feriecenter Blomsterpark Jesperhus 155 1920Px

Kæmpeblæksprutten

I det udendørs vandland finder du kæmpeblæksprutten, som er et af de populære havmonstre, der indgår i fortællingerne i Jesperhus. Her kan børnene rutsche og slippe fantasien løs i ubåden, der er fanget af blæksprutten.

Aktivitetsplan

Find alle aktiviteter i din ferie. 

Vi har samlet alle aktiviteter i både blomsterpark og feriecenteret i aktivitetsplanen. Her kan der søges efter aktiviteter i en bestemt periode - for eksempel din næste ferie. Aktivitetsplanen opdateres løbende.

Aktivitetsplan

Klar til vandferie?

Skal der fuld smæk på badning og måske endelig få lært de første svømmetag, så er der gode muligheder for det under en ferie på feriecenteret.

Klar til ferie?

Oplev Jesperhus, hvor der er tid til at dykke ned i de mange børnevenlige oplevelser, der findes på både campingplads, feriecenter og i blomsterparken.

Børnevenlig ferie for hele familien

Nyd et ophold og bo i en af vores mange forskellige enheder, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til dine ønsker.

Åbningstider for Hugos Badeland

Se de aktuelle åbningstider for Hugos Badeland.

Der er varierende åbningstider igennem sæsonen. I vintersæsonen er den udendørs del lukket, men feriegæster har adgang til alle de indendørs faciliteter.

Åbningstider badeland

Badeland - igen og igen!

Hvis du er enig i remsen: vandland, badeland, wonderland, så er Jesperhus det oplagte feriemål for dig.

Jesperhus byder på intet mindre end to badelande: et udendørs badeland på 2000 mog et nyt badeland, der kan blærer sig med at være indendørs. Hvis du eller dine børn bare ikke kan få nok af at plaske rundt, så har Jesperhus også en række spændende og sjove overnatningsmuligheder. Dette betyder selvfølgelig, at du kan slå finnerne ud i vores badelande dag ud og dag ind. Du har nemlig gratis adgang til vores badelande HVER DAG, hvis du har indlogeret sig som gæst på vores feriecenter. Gælder dog ikke hvis du har købt ophold med døgnpriser.

Plaskeri for de mindste

Hvis du har små børn, der også gerne vil være en del af vandlegen, så har vi selvfølgelig også tænkt dem godt og grundigt ind i regnestykket. Vi har både noget for de mindste inde og ude. Inden for finder du et soppebassin på 33 grader, der kan holde de mindste svømmende i timevis uden fare for, at de kommer til at fryse. Udenfor har vi et stort soppebassin og en blæksprutte, der er meget spændende for de små vanddetektiver. Vi sørger altid for, at vandet i de udendørs bassiner er opvarmet til mindst 20 grader, og så må solen og legen gøre resten.

Hvorfor vælge et feriecenter med Badeland?

Ja, hvorfor vælge et feriecenter som base for jeres næste eventyr i vandland? Det skal I fordi det - uden at love for meget - er den fornemste kombination af kvalitetstid, sjov og hygge. Udflugten til det nærmeste badeland behøver lige pludselig ikke at være en dagstur, hvor der skal pakkes til både sultne munde og våde kroppen, og børnene bliver ikke ulykkelige over at skulle hjem igen. I stedet kan I smide et håndklæde over skulderen og være i badelandet på få minutter - og gå igen, når sulten melder sig og det med en god fredsaftale med børnene: "Vi kommer igen i morgen!"  

Derudover byder Jesperhus også på et væld af andre aktiviteter, der kan bryde de mange dyp i vandbassinerne op, så dagene ikke kommer til at ligne hinanden for meget. Hvis sulten skulle blive for stor til at vente på fars grøntsagsgryde, er der også dejlige spisemuligheder på feriecenteret.

Hvis I er på jagt efter et skønt feriecenter med badeland i Jylland, så er det heldigt, at Jesperhus ligger i Nykøbing Mors!

I regn og slud - badedragten skal ud

Selv når regnen trommer på tage og vinduer, kan du slippe din indre vandelsker løs og vælte dig glad rundt i vores indendørs badeland -  og blive gennemblødt på egne præmisser. Badeland i Danmark er en ekstra god idé, når man tager det noget skiftende vejr i betragtning. Selv hvis sommeren byder på flere våde timer, så kan du bruge dem i vores indendørs vandland og lade som om, at sommeren er evig.    

Rutschebaner for store og små

Vi har intet mindre end 8 glide- og rutschebaner og en blæksprutte, hvis rutschebanearme er suveræne legeredskaber for de mindre i flokken. Prøv vores 3 fede glidebaner og konkurrer om, hvem der kommer først, eller prøv kræfter med vores kæmpe, lilla slange, der lover bobler og sommerfugle i maven, når du kaster dig igennem dens hale og flyver ud ad dens mund. Måske du er mere til vores åbne træstammerutschebane - men pas på, du kan risikere ukontrollerbar fnisen og høje jubelråb.

Footer