Skip to the content

Danmarks bedste Badeland

Slip dit indre legebarn fri og kast dig ud i vores indendørs- og udendørs bassiner.

Vi lover hyggelig plaskeri i vores dejligt varme soppebassin for de mindste, vild rutschebaneleg for de lidt større og svalende spahygge for de største. 

Boende gæster har fri entré til Badeland.
Øvrige gæster kan købe entrébilletter i Badeland.

Bemærk at Badeland er lukket for ikke-boende gæster i helligdags- og skoleferier.

Har du sæsonkort, kan du læse om fordelene ved entré til Badeland her.

Indendørs Badeland

Hugos Badeland ligger på Jesperhus Feriecenter kun 500 meter fra Blomsterparken. Her er alt hvad små og store vandhunde har brug for.

 • Stort bassin (1,25 m dybt overalt)
 • 28 grader bassin til store og små børn
 • 32 grader soppebassin for de mindste
 • 4 rutschebaner
 • Spabad, ca. 37 grader

Udendørs Badeland

Det udendørs Badeland er åbent i perioden medio juni til medio august. På det 2000 m2 store område kan du boltre dig i følgende faciliteter:

 • 3 vandglidebaner
 • Stor ubåd med masser af sjove effekter
 • Blæksprutte med arme som rutsjebaner
 • Vandet er i de udendørs bassiner er opvarmet til 26 grader
 • Spabadet er opvarmet til 30 grader

Havfruesvømning

Lær at svømme som en rigtig havfrue eller en farlig haj i Hugos Badeland. Vi har hajfinner og havfruehaler i flotte farver. Voksen påkrævet i vandet hvis barnet er usikker svømmer.

 • Deltagerantal: 8
 • Alder: 4-14 år
 • Pris: 139,-
 • Tidspunkt: Morgenhold (Se Aktivitetsplanen for klokkeslæt)

Børn med badebleer

Børn der bruger badebleer skal bære Neopren Swim Nappy's over badebleen.

Neopren Swim Nappy's er en badebuks med tætsiddende kant i livet og ved begge ben der forhindre lækage.

Disse kan købes ved indgangen til Badeland. 

Badebleer udleveres gratis i Badeland. 

Badeland - igen og igen!

Hvis du er enig i remsen: vandland, badeland, wonderland, så er Jesperhus det oplagte feriemål for dig.

Jesperhus byder på intet mindre end to badelande: et udendørs badeland på 2000 mog et nyt badeland, der kan blærer sig med at være indendørs. Hvis du eller dine børn bare ikke kan få nok af at plaske rundt, så har Jesperhus også en række spændende og sjove overnatningsmuligheder. Dette betyder selvfølgelig, at du kan slå finnerne ud i vores badelande dag ud og dag ind. Du har nemlig gratis adgang til vores badelande HVER DAG, hvis du har indlogeret sig som gæst på vores feriecenter. Gælder dog ikke hvis du har købt ophold med døgnpriser.

Plaskeri for de mindste

Hvis du har små børn, der også gerne vil være en del af vandlegen, så har vi selvfølgelig også tænkt dem godt og grundigt ind i regnestykket. Vi har både noget for de mindste inde og ude. Inden for finder du et soppebassin på 33 grader, der kan holde de mindste svømmende i timevis uden fare for, at de kommer til at fryse. Udenfor har vi et stort soppebassin og en blæksprutte, der er meget spændende for de små vanddetektiver. Vi sørger altid for, at vandet i de udendørs bassiner er opvarmet til mindst 20 grader, og så må solen og legen gøre resten.

Hvorfor vælge et feriecenter med Badeland?

Ja, hvorfor vælge et feriecenter som base for jeres næste eventyr i vandland? Det skal I fordi det - uden at love for meget - er den fornemste kombination af kvalitetstid, sjov og hygge. Udflugten til det nærmeste badeland behøver lige pludselig ikke at være en dagstur, hvor der skal pakkes til både sultne munde og våde kroppen, og børnene bliver ikke ulykkelige over at skulle hjem igen. I stedet kan I smide et håndklæde over skulderen og være i badelandet på få minutter - og gå igen, når sulten melder sig og det med en god fredsaftale med børnene: "Vi kommer igen i morgen!"  

Derudover byder Jesperhus også på et væld af andre aktiviteter, der kan bryde de mange dyp i vandbassinerne op, så dagene ikke kommer til at ligne hinanden for meget. Hvis sulten skulle blive for stor til at vente på fars grøntsagsgryde, er der også dejlige spisemuligheder på feriecenteret.

Hvis I er på jagt efter et skønt feriecenter med badeland i Jylland, så er det heldigt, at Jesperhus ligger i Nykøbing Mors!

I regn og slud - badedragten skal ud

Selv når regnen trommer på tage og vinduer, kan du slippe din indre vandelsker løs og vælte dig glad rundt i vores indendørs badeland -  og blive gennemblødt på egne præmisser. Badeland i Danmark er en ekstra god idé, når man tager det noget skiftende vejr i betragtning. Selv hvis sommeren byder på flere våde timer, så kan du bruge dem i vores indendørs vandland og lade som om, at sommeren er evig.    

Rutschebaner for store og små

Vi har intet mindre end 8 glide- og rutschebaner og en blæksprutte, hvis rutschebanearme er suveræne legeredskaber for de mindre i flokken. Prøv vores 3 fede glidebaner og konkkurer om, hvem der kommer først, eller prøv kræfter med vores kæmpe, lilla slange, der lover bobler og sommerfugle i maven, når du kaster dig igennem dens hale og flyver ud ad dens mund. Måske du er mere til vores åbne træstammerutschebane - men pas på, du kan risikere ukontrollerbar fnisen og høje jubelråb.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.