Skip to the content

Tag en tur i Blomsterparken

Det er skønt at besøge Blomsterparken også som dagsbesøgende og vi sørger for, at der er masser af oplevelser for hele familien. Der er masser af børnevenlige aktiviteter i parken, men der er også mulighed for fordybelse og nyde de mange smukke blomster og planter. 

Parken er meget mere end blomster, men blomsterne giver en helt særlig ramme omkring alle de mange aktiviteter, oplevelser og den skønne underholdning, der venter under et besøg.

Hvis du er gæst på feriecenteret, så er der gratis adgang til parken under hele dit ophold. 

Grupper & sæsonkort

Kommer I som gruppe og er 20 personer eller flere, kan I med fordel benytte vores gruppepriser. Der er også mulighed for at købe et sæsonkort til parken, hvor der er adgang i hele sæsonen sammen mange fordele som for eksempel mulighed for at besøge andre attraktioner til nedsat pris.

Der er dage i lavsæsonen, hvor blomsterparken er lukket - tjek derfor vores åbningstider samt aktivitetsplanen for aktiviteter.

Køb din digitale billet online

Køb dagsbillet

Spring køen over og køb dine billetter til blomsterparken på forhånd

Billetten sendes pr. mail og kan scannes ved indgangen.

Læs mere om

Aktiviteter i parken

Besøg Hugoland, sig Aaaaarghhh i Piratlandet, mød dyrene i junglezoo, find Dinos junglesti eller nyd parkens blomster under et dagsbesøg i Blomsterparken. 

Priser og åbningstider

Find parkens priser og åbningstider.

Butikker og spisesteder i Parken

Der er masser af muligheder for at få spist lækker mad under et besøg i parken. 

Kom igen og igen

Sæsonkort med store fordele

Når du besøger Blomsterparken kan du opgradere din billet til et sæsonkort, der giver masser af fordele - både i Jesperhus og hos vores mange samarbejdspartnere.

Kan du ikke vente - køb dit sæsonkort allerede nu online og få mange fantastiske Jesperhus fordele

Parkens blomster

Jesperhus har altid været kendt for den skønne blomsterpark, og hvis du er nysgerrig på historien bag og de mange forskellige slags blomster, så kan du blive klogere lige her.

Underholdning

Hvis du gerne vil se et af de mange shows med Hugo og Rita, så foregår flere af dem i Blomsterparken! Det er helt gratis at deltage og børnene elsker det.

Der er også mange andre muligheder for underholdning. 

Fede aktiviteter i parken!

Kom helt tæt på dyrene i vores børnevenlige Zoo, tag en fredsfyldt gåtur blandt de inspirerende blomsterbede, slip børnene løs i det indendørs Hugoland, tag en tur i 4D-biografen eller se show med Hugo og Rita.

Bor du i Jesperhus, eller har du betalt entré, er alle aktiviteter i parken gratis.

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.