Skip to the content

Fugleshow

Hver dag kl. 14.00 kan du komme ind og se det sjove Fugle-Show i Jungle-Zoo. I Jesperhus går vi også ind for bæredygtighed, derfor har vi lært vores papegøjer at sortere affald. Kom ind og se showet - det varer kun 15 min.

Et andet stort trækplaster i Jungle-Zoo, er de fritgående halvaber. Pas godt på barnevognen og jeres mad, da aberne kommer helt tæt på. 

 

Hjælp dyrepasseren

Som dyrepasser er der ikke nogle dage, der ligner hinanden. Dyrepasserens Hjælper er en unik oplevelse, hvor vi garanterer, at du går hjem med opdagelser i bagagen. Derudover modtager du et diplom og en t-shirt!

Dyrepasser for en dag

Kom "backstage" i Jungle-Zoo?

Som noget helt unikt kan du i 3 timer komme med en dyrepasser rundt og oplev dyrene tæt på. Du skal forberede dyrenes mad, fodre, træne og rengøre ved dyrene. Det gælder bl.a. lemurerne, de forskellige fugle og gederne.

Pris 598,- inkl. t-shirt og diplom

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.