Skip to the content

Hugoland

En regnsikret legeplads med tjubang

Hugoland er en indendørs legeplads, hvor de mindste kan boltre sig i Ritas Rævehule, Dellekajs hytte, tegneafdeling og en kæmpe sandkasse. Hugoland byder på en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor forældre kan hygge, mens børnene leger! I kan desuden spise jeres medbragte mad her.

 

Enorm sandkasse

Et af Hugolands store trækplastre er den enorme sandkasse, der kan byde på en variation af delikat sandmad fremstillet af buttede børnefingre, flotte sandskulpturer lavet med finesse og kreativitet - og helt simpel skovling af sand.

Indendørs junglesti

Tag på udflugt igennem junglen og pas på du ikke falder i vandet. Junglestien ligger i forbindelse med Junglezoo'en og Hugoland.

4D-biograf

4D-biografen er en del af det store indendørs Jungleland. I 2020 viser vi de tre film "Piratskattens Forbandelse", "Tilbage til Fortiden" og "Bedste Venner med Hugo og Rita".

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.