https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/trelfr20/5.jpg

Afslapning, ro og leg ved fiskesø

Slip børnene løs med net og stang!

Fang en fisk i vores Put-and-take sø. Det er selvfølgelig gratis for familier som bor i Jesperhus, men for at der er fisk nok til alle, må hver familie nøjes med at fange 3 fisk om dagen. Fiskeri med almindelig fiskestang er tilladt, og du kan enten leje en i receptionen eller medbringe din favorit stang hjemmefra.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/hjvj0gfi/7.jpg

Fjæsing byder velkommen

Fiskesøen ligger hyggeligt i hjørnet af campingpladsen ud mod Legind sø. Der er roligt og der er mange gode steder at stå for at lokke fiskene på krogen.

Aktiviteter på feriecenter og i blomsterparken

Masser af skønne aktiviteter venter dig, når du er færdig med at fange fisk.

Både feriecenter og blomsterpark byder på et overflod af aktiviteter for både store og små.  

Underholdning på feriecenteret

Oplev de underholdende hugoshow, når Jungledyret Hugo, Jesper Ged, Rita, Dino, Delle Kaj, Dr. Træls og vennerne underholder på Træls Scenen centralt på feriecenteret. 

Der er også mulighed for at få en godnatsang til godnatshows med karaktererne.

Aktivitetsplan

Find alle aktiviteter i din ferie. 

Vi har samlet alle aktiviteter i både blomsterpark og feriecenteret i aktivitetsplanen. Her kan der søges efter aktiviteter i en bestemt periode - for eksempel din næste ferie. Aktivitetsplanen opdateres løbende.

Aktivitetsplan

Aktiv ferie med fiskeri

Ferier og fiskeri er en hyggelig aktivitet med børnene.

Træfsikkerheden for bid er noget større i fiskesøen - og giver ferien mulighed for det, så slå campingstolen op og smid snøren i vandet. 

Klar til ferie?

Oplev Jesperhus, hvor der er tid til at dykke ned i de mange børnevenlige oplevelser, der findes på både campingplads, feriecenter og i blomsterparken.

Børnevenlig ferie for hele familien

Nyd et ophold og bo i en af vores mange forskellige enheder, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til dine ønsker.

Footer