Skip to the content

Flere aktiviteter for børn

Jesperhus er et sandt børneparadis, og vores underholdsningspalette byder blandt andet på en håndfuld legepladser, snobrød og en sjov togtur!

Hvis du er af sted med en krudtugle eller to, kunne du sikkert godt bruge nogle alternativer til løben-på-væggene og opråb som: 'nej! du må ikke spise stolen!'. Vi har en række alternativer til vores skønne badeland, abeland og legeland, hvis I ikke har flere timer at bruge, men blot skal slå lidt tid ihjel med hygge og leg. 

Bag lækre snobrød

På feriecenteret kan I, helt gratis, bage snobrød flere gange om ugen. I højsæsonen er det hver eneste aften. Regner det, bliver vi dog nødt til at aflyse. :-)

Tag med på togtur!

Toget, som vi kalder Jernhesten, kører rundt på pladsen hver aften i højsæson og i weekenderne. Ture med jernhesten er selvfølgelig gratis!

Vores legepladser byder på lidt af hvert. Se hvad de forskellige legepladser hver især kan herunder!

Frugthaven

Klatrestativ

Rutchebane

Hoppepude

Sand

Sletten

Klatretræ med rutchebane

Klatrereb

Balancestang

Stort "spindelvæv" til at lege i

Kirsebærhaven

Hoppepude

Vippe

Klatrestativ

Sandkasse

Piratlegeplads

Piratborg

Hoppepude

Klatrenet

Rutschebaner

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.