Blomsterparkens forlystelser

Sjove børnevenlige forlystelser venter

Blomsterparkens udendørs områder byder på sjove børnevenlige forlystelser. Nogle af dem har fart på, andre hyggelige, nogle lidt (u)hyggelige, nogle opfordrer til aktiv leg - fælles for dem alle er, at de er særligt udvalgt til børn i alderen 3-10 år, når de skal have det sjovt og have tid til legen og oplevelserne. 

Oplev forlystelserne i blomsterparken

Er du klar til at besøge forlystelserne i blomsterparken? Der er noget for både de små og lidt større børn. Billetter til dagsbesøg kan købes online, så du kan gå direkte ind ved ankomst. Overnatter du på feriecenteret er adgang til blomsterparken inkluderet i opholdets pris. De fleste forlystelser findes i de udendørs arealer. 

Tjek blomsterparkens åbningstider.

Dagsbesøg og billetter
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/3l3i5mgo/4o5a7361_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg

Blomsterpigernes slot

Børnene kan lege frit på den skønne legeplads Blomsterpigernes Slot, hvor de kan slippe fantasien løs med blomsterpigerne Lilja, Nælde og Rose! Der kan både kravles, klatres, udforskes, opleves, graves, balanceres, leges og så kan der tages en rutschetur. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/obqkmn30/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_215_1920px.jpeg

Rødspætte og Romkugles Skattejagt

Tag med på skattejagt sammen med Rødspætte, Romkugle og Admiral Fjæsing, når Fjæsing forsøger at løbe med guldskatten. I tager piratskibet med rundt på eventyr blandt havfruer, delfiner og havmonstre.

Finder I mon skatten?

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/ilxjoho2/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_181_1920px.jpeg

Krokodilleracer

Giv den fuld gas i svingene og sprøjt vand på tilskuerne i krokodilleraceren. Der kan være 2 personer med i krokodilleraceren, så børnene kan få en modig voksen med, hvis de gerne vil det. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/4dtki444/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_193_1920px.jpeg

Blækspruttens øje

Bliv rundtosset med Admiral Fjæsing i karussellen Blækspruttens øje. Admiralen står midt i karussellen når piratskibene suser rundt om ham - det kan endda være der er mulighed for en baglæns tur rundt!

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/zwxp1vnr/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_142_1920px.jpeg

Pirat bumper både

Små pirater kan få en tur på vandet i de små pirat bumper både i piratlandet. Hvor skal der sejles hen? 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/tjsjkua2/kanonkampen_4o5a6475_1920px.jpeg

Kanonkampen

I piratlandet kan røde, blå og grønne pirater kæmpe i kanonkampen. Beskyd fjenden med kanonkugler og vind slaget.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/0dcmvfhm/1.jpg

Togtur

Kom på opdagelse rundt i hele blomsterparken med det hyggelige tog Jernhesten. En hyggelig og afslappende stund, der tager jer med rundt i krogene af blomsterparken. Man kan stå af undervejs, hvis der er noget, der trækker. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/zgpltscs/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_061_1920px.jpeg

Træls minedrift

Er der en guldgraver gemt i familien, så er det med at besøge Træls Minedrift og sætte alt ind på at finde guld i det magiske sand fra Blomsterparken. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/pekbwvz4/8.jpg

Ponyridning

Er børnene vilde med heste, så er der mulighed for at få en tur på en pony. Det foregår stille og roligt og hestene trækkes rundt på banen. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/iugdcmur/4o5a7039_blomsterparken_forlystelser_1920px.jpeg

Træls Trafik - minibiler

Tag på en hyggelig køretur med Træls Trafik - lad børnene styre bilen sikkert på vejen mellem andre trafikanter og de bugtede sving.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/hgqfwebu/7.jpg

Træls Trafik - motorcykler

Børnene kan tage en tur på motorcyklen rundt på vejene i Træls Trafik. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/kcqhx2jv/minitog_4o5a6294_1920px.jpeg

Træls Trafik - Minitog

Tag med minitoget rundt på minitogbanen i blomsterparken. Der er plads til både voksne og børn. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/f0ilcwp1/4o5a6976_blomsterparken_forlystelser_1920px.jpeg

Legeplads med hoppepude og gynger

Slip legen løs på den store legeplads i blomsterparken med hoppepude, gynger, kæmpe sandkasse og svævebane.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/uz5hj4zu/delfin_karussel_4o5a6267_1920px.jpeg

Delfinkarussellen og sandkasse

Er drømmen at lege med delfiner, så er der mulighed for en svingom i den blå delfinkarussel. Børnene kan også styre gravemaskinerne og lege i den store sandkasse. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/syepde13/4o5a6930_blomsterparken_roedspaette_1920px.jpeg

Statue Stafetten

Gå på opdagelse i Statue Stafetten efter de mange forskellige statuer af vores mange karakterer og hør deres fantastiske fortællinger. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/dvzjmnqn/klappegeder_4o5a6532_v2_1920px.jpeg

Klappegeder

Besøg de søde klappegeder på gedebjerget i legelandet. De elsker at få opmærksomhed fra søde små børnehænder. 

Forlystelser og oplevelser for sanserne

Blomsterparken er et særligt sted med skønne og børnevenlige forlystelser placeret i smukke omgivelser. Der er lagt op til oplevelser, aktiviteter, underholdende shows og timevis af leg. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/czxbpvoa/4o5a7008_blomsterparken_forlystelser_1920px.jpeg

Indendørs oplevelser i blomsterparken

Oplevelser både inde og ude for store og små

Du finder mange andre indendørs oplevelser i blomsterparken. De kan opleves i hele sæsonen - også når den udendørs del af blomsterparken holder lukket. 

Oplev dyrene, planterne og stemningen i det store indendørs junglezoo - eller tag en tur i 4D-bio med piraterne, gå på opdagelse med Dino på junglestien.

4D-bio

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/j0nbscy0/6.png

Papegøjeshow

Piratshow

(betalingsaktivitet)

Udendørs oplevelser i blomsterparken

Oplev de underholdende hugoshow, hvor Jungledyret Hugo, Jesper Ged, Rita, Dino, Delle Kaj, Dr. Træls og vennerne underholder på Hugoscenen centralt i blomsterparken. Du kan også møde blomsterpigerne og få en sang, når de går rundt i blomsterparken. Gå ikke glip af et piratshow, hvor Rødspætte, Romkugle og Admiral Fjæsing optræder på slap line. 

Hugoshow

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/rgcnic2p/feriecenter_blomsterpark_jesperhus_235_1920px.jpeg

Ansigtsmaling

(betalingsaktivitet)

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/tvpdpejf/orange-300.png

Blomsterpigerne

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/gudnkghz/blomster6.jpg

H.C. Andersen område

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/hs1lp3oa/4o5a6969_blomsterparken_blomster_1920px.jpeg

Blomster

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/5mroiiqr/7.jpg

Mød og kram

4O5A6950 Blomsterparken Forlystelser 1920Px

Forlystelserne venter

For store og små - også dem, der ikke vil lytte!

Aktivitetsplan

Find alle aktiviteter i din ferie. 

Vi har samlet alle aktiviteter i både blomsterpark og feriecenteret i aktivitetsplanen. Her kan der søges efter aktiviteter i en bestemt periode - for eksempel din næste ferie. Aktivitetsplanen opdateres løbende.

Aktivitetsplan

Skal der være mere tid til forlystelser?

Tag på en ferie i Jesperhus

Når du holder en ferie i Jesperhus, så er der flere dage til at udforske alle forlystelserne, blomsterpigernes slot, junglen, Hugoland, piratland, 4D-bio, legelandet og de forskellige aktiviteter i blomsterparken - det er nemlig en del af din samlede feriepakke. Fyldt til randen med oplevelser, som du ikke finder noget andet sted!

Klar til ferie?

Oplev Jesperhus, hvor der er tid til at dykke ned i de mange børnevenlige oplevelser, der findes på både campingplads, feriecenter og i blomsterparken.

Børnevenlig ferie for hele familien

Nyd et ophold og bo i en af vores mange forskellige enheder, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til dine ønsker.

Blomsterparkens åbningstider

Se de aktuelle åbningstider for blomsterparken.

Der er varierende åbningstider igennem sæsonen. I vintersæsonen er den udendørs del lukket, men feriegæster har adgang til alle de indendørs faciliteter.

Åbningstider blomsterparken
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/2xmnytgw/blomster11_familie.jpg

Sæsonkort - kom igen og igen

Trækker de mange forlystelser, så er der mulighed for at besøge blomsterparken igen og igen med et sæsonkort.

Du sparer penge og får samtidigt en masse fordele hos alle vores samarbejdspartnere!

Mere om sæsonkort
Footer