Skip to the content

Marts byder på børnevenlige ferier i weekenderne

I weekenderne i marts har vi masser af ferietilbud - børnene vil elske det og vi har skruet op for alle aktiviteter og toppet op med første klasses underholdning!

Overnat for eksempel 3 nætter i en feriehytte med eget toilet og bad fra DKK 2.898,- eller tag en weekendferie med 3 overnatninger i egen campingvogn for DKK 1.198. Drømmer du om den helt store familietur, så tag et kik på et Pirathus med plads til 10 personer eller Parkhuset, der har plads til op til 20 personer. 

Overnatter du i en af vores faste enheder, så er ferien inklusiv slutrengøring, el, vand og varme. Overnatter du i egen campingvogn, så sørger du selv for rengøringen, men el, vand er inklusiv i prisen. 

Hvor vil du bo?

Vi har forskellige overnatningsmuligheder, der passer til børnefamilier, der vil have en skøn weekendferie i marts - er I mange eller få? Oplevelser er der mange af og de venter bare på dig.

Der er altså

Masser af indendørs aktiviteter

Du kan opleve en masse indendørs aktiviteter for hele familien - var det noget med en tur i Hugos Badeland eller i Zik & Zaks Abeland - eller en tur i 4D bio og se den spritnye animationsfilm "Rødspætte & Romkugles skattejagt". 

Aktivitetsplan

Søg på den periode du skal bo i Jesperhus og find en god oversigt.

Book aktiviteter

Vælt dig i vores fede aktiviteter og arrangementer og book løs!

Spil med!

Download vores gratis app og tag med Hugo og Rita på eventyr!

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.