Skip to the content

Feriecenter - Campingplads - Forlystelsespark

Den perfekte ferie med børn

Vi byder dig hermed velkommen til Jesperhus - et feriecenter med campingplads og en forlystelsespark, der kan lidt ekstra. Vi har brugt mange år på at gøre Jesperhus til den mest optimale børneperle i hele Danmark, og vi glæder os til at byde dig og dine børn velkommen til en verden af sjov!

Her finder du

De mest populære ferier lige nu

Hvis du planlægger din næste ferie, så tag et kig på de mest populære ferieophold med overnatning på vores feriecenter og campingplads lige nu. 

Der er fuld tryk på bookingerne til sensommerferier i septemberEfterårsferien 2021 melder vi alt allerede udsolgt på nær camping i egen campingvogn. Hvis du ikke allerede har booket en ferie, så anbefaler vi derfor at booke snart!

Det er sikkert at booke hos os, da vi betaler det fulde beløb tilbage, hvis din ferie skulle blive aflyst på grund af coronarestriktioner.

På dagstur med familien

Besøg blomsterparken

Du kan få tanket op på skønne oplevelser med et dagsbesøg i parken.

Er du til underholdning, leg på legepladser, forlystelser, zoo, Hugo & Rita og smukke blomster? Så besøg blomsterparken - også hvis vi kun må låne dig i én dag ;-)

 

Hvor drømmer du om at overnatte?

Flotte feriehuse og feriehytter

Nyheder

Sæsonkort? Tag en ven med gratis i weekenden...

Lørdag og søndag den 11. og 12. september kan alle med sæsonkort tage en ven med i Blomsterparken GRATIS, lige meget om man selv eller vennen er ung, gammel, barn eller voksen.

Blomsterparkens historie

Se med når Karsten Overgaard fortæller historien om Blomsterparken og hvordan man er gået fra frugtplantage til en af Danmarks største ferieparker.

Veteranbilsudstilling 18. september 2021

Find vejen til Jesperhus den 18. september 2021, når Parken fyldes med alle de smukkeste veteranbiler til årets veteranbilsudstilling.

Book din ferie her

Book dig en feriegodbid at se frem til!

Brænd krudtet af i Abeland

Oplev det sjove slaraffenland for børnene. Her kan de boltre sig i legetårnene, som fremkalder hvin, grin og røde kinder. Til de yngste er indrettet et trygt legeområde, og med godt udsyn til de legende børn, kan mor og far slappe af ved bordene.

Psst... Boende gæster har fri entré til Abelandet.

Hvad med en tur i badeland?

I Jesperhus finder I selveste Hugos Badeland - både indendørs og udendørs. Smid dit håndklæde over skulderen og brug en herlig eftermiddag med plask og vandleg.

Fristende tilbud

Se alle vores tilbud her - men pas på, du kan godt gå hen og blive fristet...

Piratshow for hele familien

Bliv forvandlet til en ægte pirat og vær med til årets Piratshow for hele familien - det største af slagsen i Norden. Der er action, musik og konkurrencer i lange baner, når figurerne folder sig ud. Mad og bandana er inkl. i prisen.

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.