Blomsterpigernes Slot

Slip fantasien løs

Blomsterpigerne inviterer til udendørs leg på deres nye slot helt centralt i blomsterparken. Du møder slottet som noget af det første ved ankomst til blomsterparken og der kan tages hul på en omgang leg i børnehøjde, mens forældrene kan tage en slapper ved et af de mange bord- og bænkesæt. 

Børnene kan kravle i tårnene, balancere på gangbroerne, tage en rutschetur, lege i den store sandkasse og udforske alle slottets hemmeligheder!

Udendørs legesjov i blomsterparken

Blomsterpigernes magiske verden slipper fantasien fri, når der inviteres til leg på slottet. Børnene elsker at udforske de mange hemmeligheder slottet bærer på. Bor du på feriecenteret er det nemt med en tur i blomsterparken og inkluderet i din ferie - er du dagsgæst inviteres der også til leg i Blomsterpigernes Slot.

Tjek blomsterparkens åbningstider.

Dagsbesøg og billetter
4O5A7384 Blomsterparken Blomsterpigers Slot 1920Px

Klatre & rutsche?

Slip legen fri!

Er der er en lille klatremester eller en sandkasseleger i familien, så er der masser af gode grunde til at besøge Blomsterpigernes Slot. 

Se alle aktiviteter i Jesperhus

Leg som Lilja, Nælde og Rose

Blomsterpigernes magi venter på børnene 

Legepladsen er et godt afbræk mellem de andre aktiviteter i blomsterparken. Børnene kender blomsterpigerne Lilja, Nælde og Rose fra YouTube og nu har de mulighed for at slippe legen fri i deres slot. 

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/04xf020u/4o5a7378_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/iadf3xlh/4o5a7020_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/lhapxumm/4o5a7373_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/huylhzhz/4o5a7347_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/r45h5rpg/4o5a7352_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg

Blomsterpigernes Slot

En del af historien

Blomsterpigerne og Jesper Ged er en del af historien og de mange fortællinger i og omkring blomsterparken. Børnene møder dem på YouTube og til shows på feriecenteret og i blomsterparken.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/kntn4tpb/4o5a7367_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg

Indendørs oplevelser i blomsterparken

Oplevelser både inde og ude for store og små

Du finder mange andre indendørs oplevelser i blomsterparken. De kan opleves i hele sæsonen - også når den udendørs del af blomsterparken holder lukket. 

Oplev dyrene, planterne og stemningen i det store indendørs junglezoo - eller tag en tur i 4D-bio med piraterne, gå på opdagelse med Dino på junglestien.

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/deoh1axm/green-600.png

Dinos Junglesti

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/j0nbscy0/6.png

Papegøjeshow

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/kxudfovq/piratshow_2024_032.jpeg

Piratshow

(Betalingsaktivitet)

Mere om piratshow

Udendørs oplevelser i blomsterparken

Oplev de underholdende hugoshow, hvor Jungledyret Hugo, Jesper Ged, Rita, Dino, Delle Kaj, Dr. Træls og vennerne underholder på Hugoscenen centralt i blomsterparken. Du kan også møde blomsterpigerne og få en sang, når de går rundt i blomsterparken. Gå ikke glip af et piratshow, hvor Rødspætte, Romkugle og Admiral Fjæsing optræder på slap line. 

Hugoshow

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/sujcpc4m/blue-600.png

Togtur i blomsterparken

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/gudnkghz/blomster6.jpg

H.C. Andersen område

Piratland

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/mswftqff/blomster1.jpg

Blomster

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/tvpdpejf/orange-300.png

Blomsterpigerne

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/5mroiiqr/7.jpg

Mød og kram

https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/tilbk020/10.jpg

Ansigtsmaling

(Betalingsaktivitet)

4O5A7361 Blomsterparken Blomsterpigers Slot 1920Px

Klar til legerier?

Lad børnene gå på opdagelse i Blomsterpigernes Slot

Aktivitetsplan

Find alle aktiviteter i din ferie. 

Vi har samlet alle aktiviteter i både blomsterpark og feriecenteret i aktivitetsplanen. Her kan der søges efter aktiviteter i en bestemt periode - for eksempel din næste ferie. Aktivitetsplanen opdateres løbende.

Aktivitetsplan

Brug for mere tid til leg?

Tag på en ferie i Jesperhus

Når du holder en ferie i Jesperhus, så er der flere dage til at udforske blomsterpigernes slot, junglen, Hugoland, piratland, 4D-bio, legelandet og de forskellige aktiviteter i blomsterparken - det er nemlig en del af din samlede feriepakke. Fyldt til randen med oplevelser, som du ikke finder noget andet sted!

Klar til ferie?

Oplev Jesperhus, hvor der er tid til at dykke ned i de mange børnevenlige oplevelser, der findes på både campingplads, feriecenter og i blomsterparken.

Børnevenlig ferie for hele familien

Nyd et ophold og bo i en af vores mange forskellige enheder, hvor du helt sikkert finder noget, der passer til dine ønsker.

Blomsterparkens åbningstider

Se de aktuelle åbningstider for blomsterparken.

Der er varierende åbningstider igennem sæsonen. I vintersæsonen er den udendørs del lukket, men feriegæster har adgang til alle de indendørs faciliteter.

Åbningstider blomsterparken
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/2xmnytgw/blomster11_familie.jpg

Sæsonkort - kom igen og igen

Trækker Blomsterpigernes Slot og de mange forlystelser rigtig meget, så er der mulighed for at besøge blomsterparken igen og igen med et sæsonkort.

Du sparer penge og får samtidigt en masse fordele hos alle vores samarbejdspartnere!

Mere om sæsonkort
https://res.cloudinary.com/jesperhus/image/upload/f_auto/media-staging/fmsj5s1a/4o5a7342_blomsterparken_blomsterpigers_slot_1920px.jpeg

Børnevenlig leg venter

Lad børnene lege frit i Blomsterpigernes Slot og tag jer god tid! 

Find en ferie, der passer jeres behov, så står vi klar med alle oplevelserne!

Book ferie
Footer