Skip to the content

St. Bededagsferie 2023

Miniferie i foråret - et velfortjent pusterum

Du behøver ikke at rejse langt væk for at finde et dejligt sted, hvor du og familien kan få en masse dejlige oplevelser. Byd foråret og de lange dage velkommen med en miniferie i St. bededagsferien 2023 i Jesperhus.

Vi byder velkommen til en miniferie med 4 overnatninger i et af vores mange overnatningstilbud i St. Bededagsferien med ankomst torsdag den 4. maj 2023. Du kan overnatte på feriecenteret i et af vores flotte feriehuse, tematiserede pirathuse, hyggelige hytter eller bo i egen eller lejet campingvogn

Campingpladsen har alle de faciliteter og oplevelser, som familien drømmer om på et moderne feriecenter.

Søg efter din miniferie i St. Bededagsferien i søgeboksen øverst på siden. Sæt ankomstdagen til den 4. maj 2023 og vælg den ønskede overnatningstype og antal personer.

Campingplads & feriecenter med mange

Overnatningstyper - hvad passer dig?

Er du mest til at få fødderne helt ned i græsset og opleve campinglivet på en af Danmarks største campingpladser - eller vil du hellere overnatte i en af vores store feriehuse, der opleves som et sommerhus og har plads til den helt store familie.

Find den overnatningstype, der passer til din familie under et ophold på feriecenteret.

Aktiviteter i parken i St. Bededagsferien

Er du gæst på feriecenteret i St. Bededagsferien, der fuld gas på underholdningen i Blomsterparken med masser af børnevenlige aktiviteter og oplevelser. Du kan besøge parken helt gratis.

Børnene kan opleve Hugo, Rita og vennerne - besøge junglen - lege i legelandet - prøve forlystelserne eller se film i 4D biograffen.

Drømmer du om

Underholdning til børnene?

St. Bededagsferien er fyldt med masser af børnevenlig underholdning. 

Ses vi til Hugoshow eller Piratshow?

Find alle de børnevenlige

Aktiviteter på feriecenteret i St. Bededagsferien

Du finder masser af aktiviteter overalt på feriecenteret i St. Bededagsferien. Børnene kan lege på legepladser, i Zik og Zaks Abeland eller pjaske med vand i Hugos Badeland

 

Gå aldrig glip af noget!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud, spændende nyheder og arrangementer, direkte i din indbakke.
 

Sjov for alle

Hos Jesperhus har vi altid masser af aktiviteter for alle aldre og interesser. Se aktivitetsplanen og find noget der passer lige til jer.

Jesperhus

Legindvej 30
7900 Nykøbing Mors
Danmark
Tlf. 9670 1400

Ferie for børn i

Jesperhus

Hvis du leder efter et sandt ferieparadis for store og små, så book din næste ferie hos Jesperhus. Mange vellykkede sæsoner har klædt os på til at give børnefamilier en oplevelse, de sent glemmer.